Tid til en ny garderobe

Tid til en ny garderobe

Har du gennemgået et stort vægttab på 30 kg og trænger til en ny garderobe? Endelig fik du ændret din livsstil, og har tabt en masse kilo. Du har fået fornyet energi, og livsglæden tilbage efter mange års kamp med vægten.

Den helt store shoppetur hos Bella Donna

Nu kan du endelig gå i de butikker, som du altid er gået forbi. Det er slut med kun at besøge de butikker, når du er ude og shoppe med dine veninder. Det har altid været shoppeture, hvor dine veninder har købt en masse, men hvor du har undgået at shoppe, da du skulle ind i nogle helt andre butikker. Skammen er væk, og nu er det på tide at få shoppet, så du kan få en ny garderobe. Men hvor skal du starte? Du skal have fundet alle de basic items, som du har brug for i din garderobe. Det indebærer nye t-shirts, bluser, skjorter, kjoler og bukser.

Sæsonskift: Tid til varmt tøj

Derudover er efteråret over os, og derfor skal du til at kigge på jakker og frakker. Du har set dig lidt varm på de populære Ilse Jacobsen frakker, men du skal lige have den prøvet. Du kan prøve de fine jakker hos Bella Donna, så du kan mærke efter, om det er den jakke, du skal have. Hos Bella Donna kan du også finde mange af de basic items, som du har brug for i din nye garderobe. De har et bredt sortiment inden for t-shirts, bluser, skjorter, kjoler og bukser. Der er alt, hvad du har brug for. Hvis du ikke kan finde alt hos Bella Donna, så er der en del butikker tæt på Bella Donna i Aalborg, hvor du måske kan være heldig, at finde det som du mangler. Hvis du skal shoppe meget, så har Bella Donna også en god webshop, hvor du kan se alle deres brands og varer. Så kan du få en fornemmelse af, hvad de tilbyder inden du besøger dem.

admin