Nogle af de bedste navnemærker til tøj

Nogle af de bedste navnemærker til tøj

Danskerne elsker at have godt tøj på, og når det kommer til tøj, er navnemærker ofte en kæmpe fordel. De bedste navnemærker til tøj er nok en individuel holdning, da der findes mange gode, men her får du i hvert fald et bud.

Et navnemærke er et lille, ofte diskret, mærkat eller logo, der er syet, påklistret eller påtrykt tøjet. Nogle navnemærker er lavet af stof eller læder, og er enten hvide eller af samme farve som tøjet. Navnemærker kan have forskellige former og størrelser, afhængigt af producenten.

Navnemærker er normalt ikke synlige, når tøjet er båret, men de kan være synlige, når tøjet hænger i skabet eller på en bøjle.

Børneflapper er en producent af navnemærker og de laver nogle af de bedste navnemærker til tøj. Deres mærker klistres på tøjet. Det bliver simpelthen ikke nemmere. Børneflapperne kan lakforsegles for ekstra holdbarhed, men som udgangspunkt kan de sagtens vaskes i vaskemaskinen.

Navnemærker er ikke kun beregnet til børn. Også voksne kan have glæde af at få navnemærker på deres tøj. Især hvis man ofte er på farten og har mange forskellige jakker, trøjer og skjorter i skabet. Så er det rart at have navnemærker, så man altid ved, hvilket tøj der er hvilket.

Det er dog ikke alle, der synes, at navnemærker er lige så nødvendige for voksne. Mange mener, at man som voksen kan holde styr på sit tøj uden at skulle have navnemærker på, hvilket nok er en valid pointe. Og så er der dem, der synes, at navnemærker på tøj er for barnligt, men når alt kommer til alt, så er det ens egen beslutning.

Hos Børneflapper kan man selv lave et simpelt design til sit navnemærke. Det er både hurtigt og nemt og så er det bare om at påføre mærkerne i tøjet, på madkassen, drikkedunken osv. osv.

admin