Skal i holde bryllup?

Skal i holde bryllup?

Er i viget og på vej ind i bryllupsplanlægningen? Så er der et par ting i bør få undersøgt. Man skal naturligvis have styr på maden, lokalet og invitationer. Der er mange ting der skal være styr og det bare blot tre af den. Heraf kommer en liste; som kan vejlede til bryllupsplanlægningen. 

Lokalet

Hvor skal man placere sig rent geografisk og hvor stort skal lokalet være? Et bryllup kræver ofte et stor lokale, da der nok kommer mange mennesker. Det kunne være et konferencehotel eller lign. Man skal sørge for at beliggenheden er i nærheden af transport, så alle kan komme til og fra uden problemer. Medmindre, at man gerne vil sørge for transport for alle de deltagende, hvilket godt kan være noget af en omkost, når man holder et bryllup qua de mange deltagende.

Invitationer

Nu da du har fundet ud af, hvor mange mennesker der skal deltage, skal der sendes invitationer ud. Invitationer skal for det meste sendes ud en del tid før. De fleste gør det 1-2 år inden arrangementet. Man vil nemlig gerne have alle sine venner og familie med, så det skal gøres inden eventuelle ferie bliver bestilt. Så skal man også lige tage stilling til; om man bare sender en mail eller om man foretrækker at sende et fint brev. Hvor end man vælger den ene eller den anden metode, skal det gøres i god tid.

Maden

Hvad skal man spise? Det er et super vigtigt element ved brylluppet, for der er mange ting det skal spises. Skal der bestilles en bryllupskage og hvilket cateringfirma skal stå for madlavning til så mange mennesker? Hvad er kuvertprisen og hvordan budgetterer man? Og så er det naturligvis vigtigt om der er nogen specielle allergener og præferencer der skal tages højde for. Har nogen nøddeallergi? Eller der nogen der er helt igennem vegansk?

admin