Hvorfor ikke køre med fede fælge hele året rundt.

Hvorfor ikke køre med fede fælge hele året rundt.

Når vi nærmere os vinter, skal der hos mange de kedelige sorte stålfælge på bilen, men hvorfor ?

Bare fordi vi kommer til vinteren, er der jo ingen grund til at skulle sætte kedelige stålfælge på bilen. De smarte alufælge du kører med om sommeren gør jo at den ser så meget federe ud. Ikke desto mindre skifter mange til stålfælge med vinterdæk, nå vi kommer til vinterhalvåret. 

Spørgsmålet er hvorfor folk vælger denne variant frem for en der ser lidt mere fed ud. Svaret er desværre ikke hos alle ens. Så derfor kan det være lidt svært at svare 100% rigtigt på. Afgørende for nogle er nemlig at stålfælge tit er en anelse billigere. Er de samtidig også typen, der ikke går så meget op i deres bil, så er det her valget falder. 

Er stålfælge virkelig altid dyrere end alufælge

Er du en af dem der er overbevist om at alufælge koster mere end stålfælge, så har du ikke altid ret. Der er ingen tvivl om at en 14″ eller 15″ stålfælge er billig, og det kan være svært at finde et match i alu. Det er dog ikke umuligt. Kommer du op i en 16″ eller 17″ stålfælge, så er det bestemt ikke altid at stål billigere. Derfor er det en god ide at undersøge nærmere hvilken størrelse netop din bil bruger. 

Uanset om du vælge stål eller alu, så skal der de samme dæk på. Dermed har det ingen indvirkning på dit valg af fælge. For nogle biler er det endda nærmest tvang at der skal alufælge på. Stålfælge laves ikke virkelig større end 17″, hvilket betyder at biler der kører med minimum 18″ fælge er tvunget til at købe alu. Så inden du beslutter dig for at købe den kedelig variant, tjek lige om ikke du kan få et alternativ der rent faktisk er billigere og ser bedre ud. 

admin