Drikkedunke med logo er den perfekte reklamegave

Drikkedunke med logo er den perfekte reklamegave

Hvis du er leder eller ansat i en privat virksomhed, er det vigtigt at have fokus på din virksomheds synlighed i offentligheden. Dette starter med gode varer, et godt brand, og måske vigtigst af alt – god reklame! Ønsker du at sætte lidt skub i din virksomhed, og bringe mere fokus mod den i det offentlige øje, bør du starte med at overveje, hvilke værktøjer du bør bruge. Et af de mest effektive marketingsværktøjer, der skaber opmærksomhed, og lader folk huske din virksomhed og dit brand, er reklamegaver. Gaver gør dig nemmere at huske, samt giver dig synlighed. En af de mest oplagte reklamegaver, er firma drikkedunke med logo tryk. Ikke nok med at drikkeflaske som udgangspunkt er billige at producere, er der her også tale om en gave, der konstant skaber fokus på dit firma.

Det anbefales at vi drikker ca. 2 liter vand om dagen. Derfor vil dine kommende kunder bemærke dit firmalogo, flere gange om dagen, hver gang de skal have en tår vand, fra en af dine drikkedunke med logo. Og det vil deres venner og familie i øvrigt også. Så vælg et smukt og enkelt design, så du får en drikkedunk der skaber opmærksomhed mod dit firma.

Reklamegaver til hvem?

Du kan give reklamegaver til alle dine kunder – både kommende, eksisterende og nye. Dine potentielle kunder vil blive opmærksom på dit brand. Og dine eksisterende kunder, vil værdsætte gestussen og huske at handle hos dig fremadrettet, hvis du eksempelvis sender drikkedunke med logo, sammen med deres øvrige bestilling.  Du kan også med fordel give dine ansatte reklamegaver, som de kan bruge til sig selv, eller uddele til deres venner og familie. Dette er alt sammen en god måde at brande og sprede positiv opmærksomhed mod din virksomhed på.

Hvorfor lige drikkedunke?

Der findes mange forskellige typer reklamegaver, der alle kan være gode og relevante ift. din virksomhed. Men lige netop drikkedunke med logo, er smarte fordi de bliver brugt så ofte af modtageren, samt kan bære et stort og tydeligt logo. Flere drikkedunke er samtidig også termodunke, hvor du således kan have enten kolde eller varme væsker i, der holder den samme temperatur det meste af dagen. Dette er smart når man skal ud på en lang løbetur, en hård arbejdsdag, eller måske ud og gå en tur med hunden eller barnevogn. Altså kan drikkedunke med logo, ramme en bred målgruppe med forskellige behov.

Et stort udvalg af designs

Drikkedunke med logo, kommer i et bredt udvalg af både farver og designs. Du kan således vælge imellem eksempelvis termodunke, der er både praktiske og samtidig kommer i et bredt og smukt farveudvalg, der helt klart tiltrækker opmærksomhed. Men der findes også mere neutrale flasker i glas, der måske passer netop dit firmas æstetik bedre. Hvis dit firma også har stor fokus på bæredygtighed, bør du overveje en drikkedunk med logo, lavet af et bæredygtigt materiale, så du kan vise din virksomheds etiske standpunkt til dine kunder.

admin