En julekalender der kun er for voksne

En julekalender der kun er for voksne

Hvis ikke du har prøvet det endnu, så kan en erotisk julekalender kun anbefales. 

Julen er altid noget der holdes for børn og barnlige sjæle, men hvorfor egentlig kun dem. Julen skal være for alle og den skal ikke kun være hygge, sjov og varm kakao. Julen kan være mange ting, den kan også være måneden hvor man fejrer forholdet lidt mere. Netop den kolde tid, er jo den tid hvor man krybber lidt tættere på hinanden på sofaen. Det er den måned hvor man hygger mere, har stearinlys tændt og rent faktisk gør en del romantiske ting. 

Ikke mindst er det også tiden hvor der deles flest gaver ud i løbet af året. Det kommer sig naturligvis af juleaften og den velkendte pakkekalender. Det er så her vi lige skal kigge nærmere på pakke kalenderen, for den kan nemlig hurtigt blive fyldt med frækt sexlegetøj istedet legetøj til børnene. 

En kalender fyldt med frækt lingeri og sexlegetøj

En erotisk julekalender er som sådan ikke noget nyt fænomen. Den har eksisteret i en del år allerede, alligevel er der folk der ikke helt har fået øjnene op for den endnu. For nogen er det måske lige frækt nok. Det kan også være forholdet ikke kører på højtryk, så lysten bare ikke er der. Her skal der så dog siges at man hurtig kan sætte nye flammer i forholdet, hvis man tilføjer lidt krydderi. En erotisk julekalender er trods alt fyldt med frækt lingeri, sexlegetøj, blid bondage og tilbehør. Det er den variant vi har kigget på fra boutiqueerotic.dk i hvert fald. Det er en samling af ting der vil flytte lidt grænse, skabe smil og gør sexlivet monumentalt bedre i decemeber. Som der blev sagt i en tv reklame. Den er forskellen på “nu er det jul igen, og en jul i aldrig vil glemme”. 

admin