Forebyg eller afhjælp dårlig ryg med en massagepude

Forebyg eller afhjælp dårlig ryg med en massagepude

Forebyg eller afhjælp dårlig ryg med en massagepude

Under Covid-19 epidemien er arbejdspladserne blevet rykket hjem i vores egen rammer, for at forebygge Covid-19 på arbejdspladserne.  

Mange nyder at arbejde hjemmefra, og spare også en del til på transport og klargøring inden arbejde, og får langt flere timer til fritid når de arbejder hjemmefra.

Men desværre er rammerne ikke helt optimale, da du ikke har det rigtige udstyr der hjemme, og flere oplever at få dårlig ryg på baggrund af dette.

Men der findes heldigvis en masse forskellige massageprodukter på markedet der kan være med til at forebygge eller afhjælpe smerter i ryg.

Et godt massageprodukt er en massagepude, og vil komme med tre gode grunde til, hvorfor du skal købe en massagepistol.

1. Koster under 1000 kr. for en fornuftig massagepude

Du kan få en god massagepude med nogle gode specifikationer til under 1000 kr. det kan du ikke få mange andre massageprodukter til.

Der findes også nogle massagepuder der koster over 1000 kr. og de har ofte en længere batteritid, flere massagekugler, mb.

Men for de fleste folk er en massagepude til under 1000 kr. rigeligt til deres behov.

2. Kan bruges samtidig med du arbejder

Det smarte ved en massagepude er, at du kan sætte den fast i kontorstolen, og så tænde for massagepuden, og så skal du blot læne dig tilbage og nyde en god omgang massage.

På den måde kan du altså få en billig og god massage der hjemme samtidig med du arbejder, og på den måde forebygge dårlig ryg.

3. Shiatsumassage kombineret med varmeterapi

De fleste massagepuder giver en shiatsumassage, der er super effektiv for dårlig ryg, derudover har langt de fleste massagepuder også varmeterapi.

Shiatsumassage og kombineret med varmeterapi er genialt og super effektiv til at forebygge eller afhjælpe dårlig ryg imens du arbejder hjemmefra.

admin