Den nye sport år 2021

Den nye sport år 2021

Dimser ano 2021

Kender I det, når man bliver grebet af iver efter at lære alt, hvad der er værd at vide om den seneste nye dims på markedet? Sådan har jeg det netop nu, og det jeg vil komme nærmere ind på er ravlygter.

Stor var min forundring, da jeg for et års tid siden stødte på dette begreb, mens jeg sad og scrollede endeløse websider op og ned i kedsomhed. Men så fangede ordet ”ravlygter” mig – det havde jeg godt nok aldrig hørt om før. Hvad var det? Jeg kendte jo alt til ravfund og hvordan folk gik langs strandene for at samle rav op, for det havde jeg jo lært at mestre fra barnsben af sammen med både min far og morfar som begge var ivrige ravjægere, men ravlygter? Det måtte jeg lige se lidt nærmere på.

Ravlygter er lommelygter med et specielt lys

Til min store begejstring fandt jeg ud af, at jeg med ravlygter kunne kombinere to, nej tre, af mine favorithobbys på én og samme tid – motion, naturen og min hungren efter den nyeste teknik. Det var jo næsten som et Kinderæg. Fremragende!

Jeg gik som så mange gange før på Google og søgte efter order ‘ravlygte’ og der poppede et par firmaer op sammen med Bilka og efter lidt gennemlæsning kunne jeg se at et firma i nordjylland virkede som det mest troværdige så dem kontaktede jeg for at høre nærmere, og de kunne fortælle mig meget mere om disse ravlygter. Det var bestemt en opgave for ravfund.dk, for de forhandlede både alle former for ravlygter, men også briller og andet tilbehør som jeg erfarede hed en rav-kese og det er endnu en dims man bruger til at samle rav op af vandet med.

Ganske vist er jeg flasket op med ravfund fra barnsben af, men det er immervæk en hel del år siden, så en genopfriskning og en tilførsel af nye fif kunne nok ikke skade, tænkte jeg så jeg læste side op og side ned via Google og efter lidt tid var jeg klar til at erobre strandene.

Ravjagten ved vestkysten

Den efterfølgende ravjagt gik også helt fantastisk for mig og min fangst, med den nye ravlygte var ganske fin. Mine ravfund var blevet gjort med kløgt og snilde, og der var min nyindkøbte ravlygte mig til stor gavn.

Ravfund med ravlygter er ingen sag for amatører

Med mine gode oplevelser in mente, synes jeg bare, at I skal kaste der ud i det og stifte bekendtskab med ravlygter. De er vældig smarte og handy at have i hånden, og bedst af alt – så bringer de ravfund med hjem til konen. Den gevinst skal man nu aldrig kimse ad, for det lønner sig som bekendt altid at have øje for fruens behov og ønsker – også når det handler om at finde rav med ravlygter.

Vil du vide mere om den ravlygte jeg købse kan du klikke på linket herover så kommer du til ravfunds hjemmeside hvor den kommer fra.

admin