Den Kropsterapeutiske Uddannelse – Kom tættere på at blive behandleren

Den Kropsterapeutiske Uddannelse – Kom tættere på at blive behandleren

Er du interesseret i at fordybe dig ind i kropsterapeutisk behandling, kan du nu gøre det med Balance 2 Perform – en krops- og velværeuddannelse. På uddannelsen vil du lære både at behandle og pleje krop og sind.

Med Balance 2 Perform vil du modtage en professionel uddannelse i kropsterapi og kropsbaseret behandling. Det er en toårig uddannelse, der introducerer dig til kropsterapeutiske teknikker og metoder. Uddannelsen fokuserer på at tage udgangspunkt i hele mennesket – body, all mind – og hvordan disse elementer påvirker hinanden.

Uddannelsen giver dig mulighed for at arbejde med kroppens reflekszoner og udnytte disse til at skabe optimal balance og velvære. Du lærer også om massage, akupressur og teknikker omkring dybdemassage og let berøring til at fremme kroppens naturlige helingsprocesser.

Uddannelsen er designet til at lære dig, hvordan du professionelt kan behandle og pleje krop og sind og dermed støtte dine klienter i deres helingsproces. Uddannelsen er et godt fundament for at udforske kropsterapi og kropsbaseret behandling.

Lær de nyeste teknikker og metoder ved en kropsterapeutisk uddannelse

Balance 2 Perform giver dig mulighed for at lære de nyeste teknikker og metoder, der anvendes i kropsterapi. Med uddannelsen får du et dybere kendskab til kropsterapi og hvordan den kan bruges til at hjælpe klienter. Du får også mulighed for at udvikle dine evner til at arbejde med kropsbaseret behandling.

Uddannelsen er til dig, der ønsker at udøve kropsterapi som professionel. Det er et godt fundament for at forstå, hvordan kropsterapi kan støtte klienter i deres sundhedsrejse. Uddannelsen er for alle, der ønsker at udvikle deres professionelle viden omkring kropsbaseret behandling.

Hvad er kravet for at starte en kropsterapeutisk uddannelse?

At starte en kropsterapeutisk uddannelse kræver, at du har færdiggjort en gymnasial uddannelse (stx, hhx, htx, mv.), og at du har et godt kendskab til det menneskelige legeme og de fysiologiske processer. Det kan være en fordel at have erfaring med manuel terapi eller andre terapeutiske teknikker og metoder, men det er ikke et krav.

Kropsterapeutisk behandling handler ikke kun om at lindre muskulære smerter, men om at behandle hele mennesket, både krop og sind. Derfor er det vigtigt, at man har forståelse for kroppens funktioner, hvordan kroppen reagerer på stress, og hvordan man støtter kroppens naturlige evne til selvhelbredelse.

 

admin