5 sjove lege til at underholde gæsterne til babyshower

5 sjove lege til at underholde gæsterne til babyshower

Når det drejer sig om at holde et vellykket babyshower, er sjove spil vigtige! De bringer ikke kun latter og glæde, men giver også familie og venner mulighed for at knytte bånd med de kommende forældre. Her er fem sjove og engagerende spil og lege, som du kan bruge til at underholde dine gæster ved dit næste babyshower:

 

  1. Gæt babynavnet

Hvis forældrene endnu ikke har røbet barnets navn, kan I få gæsterne til at gætte navnet. Skaf for eksempel en masse bogstav balloner, hvor gæsterne så kan kombinere dem til forskellige navne, og på den måde gætte barnets navn.

Husk ikke at gøre det for let for deltagerne. – Giv dem flere bogstaver end navnet er på, så det bliver mere udfordrende med flere mulige kombinationer!

 

Udstyr: Balloner, eller en anden form for bogstavsfigurer

 

  1. Gæt hvem

Sammensæt en samling af babyfotos med forskellige berømtheder, politikere og andre kendte personer, da de var babyer. Udfordr alle til at gætte, hvilket berømt ansigt der tilhører hvilken person.

 

Udstyr: Udprintede billeder af berømtheder

 

  1. Skifteløb

Del gæsterne op i hold, og giv hvert hold en babydukke, nogle bleer, servietter og en skiftemåtte. Det første hold, hvor alle deltagere skifter bleen korrekt på deres dukke, vinder!

Husk at have en dommer der ved hvordan det skal gøres!

 

Udstyr: Babydukker, bleer, servietter, evt. skiftemåtte

 

  1. Gæt babymaden

Denne klassiske leg vil helt sikkert få alle til at grine, når gæsterne forsøger at identificere forskelligt babymad alene ud fra smagen.

Sæt individuelle kopper med forskellige typer babymad sammen og giv hver gæst en ske. Lad dem så gætte, hvad de spiser! Den, der gætter flest rigtige, vinder spillet.

 

Udstyr: Forskelligt babymad, kopper/skåle, skeer, klæder til bind for øjnene

 

  1. Navngiv den melodi

Afspil populære vuggeviser og børnesange og se, hvem der hurtigst kan gætte sangene og deres respektive kunstnere! Dette spil vil helt sikkert få hver gæsts til at skråle med på de gode gamle børneviser.

 

Udstyr: Musikafspiller

 

Disse fem lege vil med garanti gøre dit babyshower til et mindeværdigt arrangement! Alt du behøver er lidt fantasi og en håndfuld rekvisitter, og du vil have mange timers sjov med dine gæster. Så saml din familie og dine venner, og gør dig klar til en uforglemmelig oplevelse! Held og lykke!

admin