Min fødselsdagsfest

Min fødselsdagsfest

Jeg skulle til at fylde 20 år og havde store planer for hvordan min fødselsdag skulle foregå.

Det begynder med at jeg som 19-årig bliver inviteret til den her rigtig fede fest inde i et telt som jeg senere fandt ud af, blev lejet hos festgear.dk.

Der var fyldte borde med drinks og en masse snacks at tage godt af, udover det var der rigtig pænt pyntet op og højttalere og det hele, alt i alt var det noget af det fedeste jeg har været med til.

Jeg vidste allerede efter festen at jeg ville leje sådan et telt og dekorere det lige så pænt hvis ikke pænere, med lige så mange snacks og drinks hvis ikke mere.

Jeg ville invitere alle jeg kendte og give dem en endnu federe oplevelse end den jeg husker jeg fik. Planen var at stille teltet i haven, mine forældres have var virkelig stor og der var pool og det hele. Det var dejligt sommervejr lige op til min fødselsdag og jeg kunne ikke se hvordan det skulle blive bedre.

Et telt med alt man kan drømme om fra musik til mad og drikke, og en pool hvis man nu fik lyst til at bade i det dejlige sommervejr.

Som jeg forventede blev festen fantastisk, der var god stemning og alle virkede til at have nydt den aften. Dagene efter fik jeg beskeder hvor folk skrev om hvor fedt det var og at jeg virkelig havde gjort det godt. Min fødselsdag var fantastisk, ikke kun for mig, men også for dem jeg holder af. Der var godt nok meget at sætte op og sørger for nu når jeg inviterede så mange mennesker, men det var det hele værd.

Efterfølgende har jeg lejet det samme telt festgear.dk og tilføjet nye temaer til enhver begivenhed jeg nu skulle have lyst til at holde.

admin