6 måder at komme i julestemning på

6 måder at komme i julestemning på

Det er den tid på året igen! Julen nærmer sig, og vi ønsker alle at komme i julestemning. Der er mange måder, du kan gøre det på, men her er 6 idéer, som måske kan fungere for dig:

1) Lyt til noget julemusik

Julemusik er noget, der virkelig sætter gang i julestemningen. Det gælder både dansk julemusik, men også udenlandsk julemusik. Især Last Christmas fra Wham!, er et nummer, som man hører år efter år! Sæt noget musik på, og dans rundt i dit jule outfit. Har du ikke noget?, så køb en julet trøje på Jule-trøje.dk.

2) Pynt dit hjem med et udvalg af dekorationer

Når julen sig nærmer, så skal huset pyntes med julepynt. Det gælder både indendørs og udendørs. Lys, lys og masser af lys! Varmt lys, hvidt lys, eller lys i forskellige farver. Julepynt får smilet frem, når man kører på vejen eller går på gaden.

3) Bag småkager eller andre desserter

I julen hører der småkager og søde sager til. Ingen jul uden julebag. Der skal bages klejner, vaniljekranse, pebernødder, og hvad man nu ellers godt kan lide. Bare duften af julesmåkager får hele huset, opgangen og gaden i julestemning!

4) Sæt din yngling julefilm på

Der er nogle julefilm, som er nogle specielle klassikere, som skaber julestemning. Det gælder især Alene Hjemme filmene. Det er nogle sjove film, som man kan se igen og igen. Nogen mener endda, at julen ikke starter, før filmene blive sendt i fjernsynet første gang!

Hvis du ikke føler, at du er i den rette julestemning, så kan du selv sætte en god julefilm på. Hvis du ikke selv har dem på DVD, så kan de helt sikkert findes online eller lejes på diverse streamings-tjenester. Du kan se på Jule-film.dk hvilke julefilm der hitter over julen, og hvor man kan se dem henne. Du kan også se forslag til andre gode julefilm.

5) Lav et nisselandskab

Et nisselandskab er et virkelig hyggeligt arrangement, som man kan skabe med sine børn. Børn har en god fantasi, og de vil finde det mega hyggeligt, at skabe et helt landskab med julenisser, gadelygter og små huse, dækker af sne, som man kan bruge vat til.

6) Shop julegaver

Julegaverne skal købes i god tid. Hvis man venter i dagene op til juleaftensdag, så ender man i julestress og dårligt humør. Start med at købe julegaver i god tid, så du er klar til julerace med overskud og god samvittighed.

admin