Få en flot og lyseblå paraply, der ses i efterårets farver

Få en flot og lyseblå paraply, der ses i efterårets farver

Det er en god idé at være lidt på forkant med efterårets komme og at finde sig en praktisk og flot paraply allerede nu. Så er man nemlig klar til de regnvåde dage, der er en stor og tilbagevendende del af efterårssæsonen i Danmark. Det er en god idé altid at være forberedt på pludselige byger, og med en god paraply ved hånden vil man være lige netop dét. En flot lyseblå taskeparaply vil være et godt bud på en sådan paraply. Modellen måler 97 cm i diameter og har en holdbar polyesterskærm med DuPont Teflon coating, der gør den ekstra god til at modstå regnens mange dråber.

Paraplyen har en riblængde på 54 cm og ribberne er lavet af glasfibre. Med sine 28 cm i sammenfoldet tilstand er paraplyen altså både let og nem at transportere med sig omkring, så man altid kan være forberedt til at skulle have den frem og slå den op i tilfælde af pludselige regnbyger. Paraplyens håndtag af plast og skaft af forkromet stål gør den også let at have med, og desuden er den yderst stormsikker, hvilket er en god kvalitet til det hårde blæsevejr, som efteråret også byder på.

Bestil en lyseblå paraply og få den leveret hjem til dig

Denne fine model af den lyseblå paraply koster blot 149 kr. pr. styk og er altså rigtig god kvalitet for pengene. Man kan måske endda overveje at købe to af slagsen, så man har én på lager så at sige – og i det tilfælde vil man også kunne kvalificere sig til gratis fragt via GLS. Det er nemlig en service, der tilbydes, når man bestiller og køber for over 150 kr.

Det er altså en rigtig god idé at overveje at bestille en paraply, så man kan få den hjem til sig, inden efterårsvejret for alvor bryder løs. På denne måde vil man være klar til at gå regnbygerne og blæsevejret i møde, alt imens man har en praktisk og smart løsning med sig, som man kan se frem til at slå op. Den flotte lyseblå farve vil være det perfekte supplement til efterårets naturlige farver, og på denne måde bliver en lyseblå paraply også en rigtig fin tilføjelse til ens efterårsgarderobe og fremtræden i overtøj eller regntøj. Det er altså en paraply, det er værd at overveje, om man ikke skal eje til efterårets ankomst.  

admin