3 fordele ved at gå 10.000 skridt om dagen

3 fordele ved at gå 10.000 skridt om dagen

Vil du gerne i gang med at motionere, kan det være godt at starte ud med at gå 10.000 skridt hver eneste. Her er et par fordele ved netop dette.

Find og køb termodragter til damer her.

Reducer risikoen for sygdomme

For det første kan det være med til at reducere risikoen for at få en lang række sygdomme. Det kan også være med til at sænke dit kolesteroltal, og du kan mindske risikoen for forhøjet blodtryk.

Der er mange mennesker, der ikke går noget nær 10.000 skridt om dagen, og derfor er der mange, der vil have utroligt godt af at gøre dette til en vane. Det er sundt at motionere, og det kan hjælpe din krop til at blive meget mere sund og meget mindre syg.

En nem måde at forbrænde kalorier

Det er også en ganske nem måde at komme i gang med at forbrænde en masse ekstra kalorier på. Har du lidt for meget fedt på sidebenene, og vil du gerne af med det, kan du komme langt bare ved at spise ordentligt og gå 10.000 skridt om dagen. Inden længe vil du nemt tabe dig en række kilo.

Det behøver ikke at være hårdt at forbrænde kalorier, og det er ikke noget, der behøver at ske inde i et fitnesscenter. Bliver du god til at gå ture i stedet for, kan det være mere end rigeligt for dig.

Mindsker risikoen for angst og depression

Sidst, men ikke mindst, kan det også være med til at gøre underværker for dit mentale helbred. Kæmper du med en række udfordringer mentalt, kan det blandt andet også være med til at mindske risikoen for angst og depression, hvis du kommer i gang med at gå lange ture hver dag.

Der er mange med mentale udfordringer, der har oplevet klare fordele ved at komme i gang med at gå ture. Motion og frisk luft er et godt værktøj til at bekæmpe lige akkurat disse udfordringer, så det er værd at arbejde videre med, hvis du har disse problemer.

admin