Tvangsopløsning af et selskab (5 ting du skal vide)

Tvangsopløsning af et selskab (5 ting du skal vide)

Tvangsopløsning af et selskab (5 ting du skal vide)

1. Tvangsopløsning af et selskab kan kun ske, hvis det er i strid med selskabsloven. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit selskab overholder selskabsloven, kan du med fordel kontakte en advokat for at få rådgivning.

2. Tvangsopløsning af et selskab kan kun ske, hvis det er i strid med selskabsloven. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit selskab overholder selskabsloven, skal du kontakte en advokat for at få rådgivning.

3. Selskabsloven giver mulighed for, at selskaber kan blive genoptaget, hvis de opfylder visse betingelser. Hvis du ønsker at genoptage dit selskab, skal du kontakte en advokat for at få rådgivning.

4. Genoptagelse af et selskab kan have alvorlige konsekvenser for selskabet, så det er vigtigt, at du får rådgivning af en advokat, før du genoptager dit selskab.

5. Hvis du genoptager dit selskab, skal du overholde selskabslovens regler om genoptagelse. Du skal f.eks. anmode om genoptagelse hos Erhvervsstyrelsen, og selskabet skal have en plan for, hvordan det vil kunne overholde selskabsloven.

admin