Tips til lækkert udstyr til din bil

Tips til lækkert udstyr til din bil

Du kører måske ikke rundt i den nyeste og mest smarte bil, men du vil stadig gerne have udstyret, der kommer med de helt nye biler. Det kan også være du kører rundt i en ny bil, men ikke valgte at få sædevarme i sæderne, og nu fortryder det. Dette kan du nemt lave om på. Det kræver nemlig ikke særlig meget, at få bilen fyldt op med det lækreste udstyr, der kan forhøje enhvers køreglæde. Kig med her, for at få fire tips, til hvordan du kan pimpe din bil op, med lækkert køreudstyr. 

 

Fire ideer til udstyr der kan gøre din køreoplevelse bedre

  1. Bilkamera

Et bilkamera kan du sætte op i for- eller bagrude. Nu kan du optage alt, hvad der sker i trafikken. Så hvis uheldet er ud, og du kommer ud for et trafikuheld, har du hele optagelsen på dit kamera. Du kan se og læse meget mere omkring bilkameraer på https://carvision.dk/dashcam/

  1. Navigationssystem 

Du behøver ikke at have iPhonen op af lommen, hver gang du skal et sted hen. Det kan være irriterende og farligt, at tumle rundt med navigationen på telefonen, mens man kører. Du kan i stedet få monteret et komplet navigationssystem, hvor du nemt kan taste din destination ind. 

  1. Bakkamera

Det kan være svært at parallelparkerer eller se om der kommer biler, når du skal bakke ud ad indkørslen. Dette kan man nemt fixe ved at få et bakkamera. På den måde kan du sikre, at du ikke kører ind i noget eller nogen. 

  1. Sædevarme

Der er intet værre end, en kold vintermorgen, hvor du skal skrabe is af ruderne og sætte dig ind i en kold bil, for at køre på arbejde. Man kan nemt få installeret varme i sæderne, så man ikke fryser når man sætter sig ind i bilen.

admin