Aldrig har dit ur været smartere

Aldrig har dit ur været smartere

Telefonen på dit håndled

Forestil dig du er ude og løbe, svømme eller noget helt tredje. I hvor mange af disse situationer er det besværligt at have telefonen med? For at svare kort på spørgsmålet, så er det flere gange lettere eller meget besværligt. Tænk hvis der fandtes en nemmere løsning, f.eks. et lille ur på din arm, hvorpå du kan foretage opkald, svare på beskeder eller bruge det som kort til at finde vej. Dette er i dag muligt med smartwatches, og du har med andre ord aldrig længere væk fra dine nærmeste end et hurtigt kig på håndledet.

Styles til enhver anledning

Udover alle de smarte funktioner, så har du også muligheden for at se smart ud med dit smartwatch. Apples bud på et smartwatch, det såkaldte Apple Watch, giver dig muligheden for at style det lige som du har lyst. Apple har gjort det meget nemt og ligetil at udskifte sin apple watch rem derhjemme på mindre end to minutter. Hvis du er ude og dyrke sport findes der remme lavet i gummi, som er nemme at rengøre og som tåler vand, hvis man er ude og svømme. Hvis man derimod skal på arbejde kan man få en rem i rustfrit stål, som tåler meget. Og hvis du en dag skal til en fin fest kan man sågar udskifte sin rem til en af læder.

Funktionalitet og design går hånd i hånd

Apple har dog lagt fokus på, at de ikke bare skal se godt ud, de skal også være brugbare. Med de nyeste apple watches i dag kan man alt fra af styre sin musik på Spotify, tjekke vejrudsigt, sende SMS’er og følge med i hvor mange kalorier man har forbrændt i løbet af en dag. Uret kan endda fortælle dig, hvis den opfanger fejl i din hjerterytme, hvilket har hjulpet mange ifølge Apple selv. Apple har også fokuseret på, at man skal kunne tilgå apps nemt, hvilket de på mange måder er nået i mål med. På uret sidder to knapper, en tænd/sluk-knap og én anden man kan dreje for at zoome ind og ud. Udover det kan man swipe direkte på skærmen med sin finger.

Uret til alle aldre

Det smarte ved et Apple Watch er, at det er koblet til din iPhone såfremt du har sådan en. Flere og flere børn går også rundt med smartwatches i dag, og det er muligt som forældre at købe gps ure / smartwatches til børn, men de færreste er sammenlignelige med, hvad et Apple Watch kan. Hvis man køber et gps ur til sit barn for at kunne se, hvor de er, så kan man altså gøre dette ved at spore deres mobiler, men hvis man giver dem det for det skal være til hjælp, så er et smartwatch en rigtig god løsning. Det skal heller ikke være nogen hemmelighed, at børn slider meget på ting, og derfor er det oplagt at købe et ur, hvor remmen er nemt udskiftelig.

admin