Tag festen til næste niveau med denne drink

Tag festen til næste niveau med denne drink

Weekenden er lige om hjørnet. Du skal have drinksaften med vennerne, og har glædet dig til denne weekend i adskillige uger. I aften er det endelig blevet din tur til at fremvise dine drinkmixing evner.

Din plan er at lave en drink med ginger beer, da du er helt pjattet med den friske, sprudlende og – efter sigende – ret sunde ingefærdrik.

Da du samtidig sætter pris på en god rom, beslutter du dig hurtigt for, at din drink skal være en ”Dark ’n’ stormy”. Denne ginger beer drink tager sig jo ud på flotteste- og fornemmeste vis, og formår at kombinere de to drikke i et skønt og fantastisk mix, der på berusende vis, evner at tilfredsstille smagsløgene såvel som synet. 

Derfor er du gået ned til din lokale vinhandler, for at få nogle gode anbefalinger – både hvad angår rommen og din mixer. Du får en god snak med din vinhandler, og får forskellige smagsprøver. Du ender med at købe en god rom og en herlig, frisk og velsmagende Ginger Beer fra Fever-Tree

Du går derfra med visheden om, at du nok skal komme til at lave den bedste og mest fuldendte ”Dark ’n’ stormy” drink med ginger beer, som både du og dine venner nogensinde har smagt.

Drink med Ginger Beer i fuldendt kvalitet

Dine venner ankommer, og festen bliver hurtigt taget til næste niveau, da du begynder at mixe “Dark ‘n’ stormy”.

Der går ikke lang tid før, at humøret og stemningen – såvel som musikken – er i top. Du kan mærke, at det bliver en god aften.

Du har købt rigeligt ind så I ikke mangler noget. Dine venner roser dig for valget af drink, og du må også indrømme, at det er en drink i særklasse.

Da du og dine venner er lidt af nogle drink-nørder, begynder I at tale om den ginger beer, du har brugt. Det er, som I hurtigt bliver enige om, muligvis det vigtigste i drinken.

Lækkerier fra engelske Fever-Tree

Nede hos vinhandleren har du fået indsigt i, hvad denne lækre mixer indeholder, og begynder at dele ud af din viden.

Ved at kombinere tre forskellige typer ingefær fra henholdsvis Nigeria, Elfenbenskysten og Cochin i Indien, der alle har forskellige smagsprofiler, der komplimenterer hinanden på bedste vis, har Fever-Tree lavet en mixer, der er en klasse for sig. Ja, den er faktisk prisvindende!

En dyb og intens smag fra den nigerianske ingefær kombineret med en krydret og varm ingefær fra Indien, samt en frisk ingefær fra Elfenbenskysten, der har noter af citrongræs, resulterer i en mixer, der er helt unik.

Udover at være ideel i en “Dark ‘n’ stormy”, kan den også drikkes som en læskedrik i sig selv. En anden klassisk drink, som den også passer godt til, er Moscow Mule.

 

I 2004 blev Fever-Tree grundlagt. To englændere ved navn Tim Warrillow og Charles Rolls skabte Fever-Tree, da de, i deres arbejde i drikkevarebranchen, havde observeret, at kvaliteten af drinkmixere ikke var fulgt med den øgede kvalitet af spiritus. Det hele startede med udvikling af deres “Premium Indian Tonic Water”, og senere er der kommet en del flere mixere til produktporteføljen.

admin