Sådan pynter jeg mit juletræ

Sådan pynter jeg mit juletræ

Når juletræet skal pyntes, kan det gribes an på utroligt mange forskellige måder. I skal naturligvis altid gøre det helt efter, hvad I kan lide, og hvad I synes er pænest. Det er trods alt jer, der skal kigge på det i juledagene, og så kan det jo være lige meget, hvad andre tænker om det. Herunder kan du læse mere om nogle af de ting, der er meget populære at pynte sit juletræ med.

Julekugler

Julekugler hører til på et juletræ. Man kan ikke pynte et juletræ uden julekugler. Du kan få dem i alle farver og størrelser. Det er altså det perfekte julepynt, da du med garanti kan finde nogle, der passer helt perfekt til din stil og dit juletræ. Det kan være, at du har et helt bestemt farvetema på dit juletræ, og så er det bare med at gå efter julegaver i disse farver. De vil passe helt perfekt, og se super flotte ud.

Dannebrosflag

Så kommer der et bud, der helt bestemt deler vandene. Dannebrosflag er for nogle den største selvfølge på et juletræ. Det trækker tråde helt tilbage til vores kristne fundament og fejringen af Jesus fødsels. Men for nogle, der slet ikke er troende eller kristne, kan det virke underligt at sætte flag på et juletræ. Det er måske noget, der mest hører fødselsdage til eller andre traditionelle fejringer.

Men dannebrosflag kan dog alligevel se super fine ud på et juletræ, og de røde farver passer faktisk helt perfekt til julen. Man bestemmer heldigvis selv, men det er også noget, I kan snakke om, og høre hinandens meninger. Det kan overraske, hvad I hver især måske tænker om det. Men husk, at det ikke er det, der skal skille jer ad – især ikke i den søde juletid.

Juletræslysholdere

En juletræslysholder er ikke bare en enkelt genstand, der skal holde et lys. Nej, det er i dag også pyntegenstande. Nogle udgiver endda serier, hvor der er en ny at samle for hvert år. De kan være meget smukke. De findes i dag i mange forskellige varianter, så kig grundigt på udvalget, så du finder de helt rette til dit juletræ. Du kan også kombinere flere forskellige.

Kræmmerhuse (med fyld)

Kræmmerhuse er også en hyggelig ting at have på juletræet – især for børn. Og det er naturligvis, hvis du også fylder dem med lækkerier. Her kan du gennem konfekt og pebernødder, så når man danser rundt om juletræet, kan kan snuppe et par godbidder undervejs.

En julestjerne til toppen

Og ingen perfekt aften uden en julestjerne til juletræ. Det vil ganske enkelt mangle, hvis der ikke er en stjerne i toppen. Her kan du også bruge timer på at lede efter den helt rette. Der er både i papir, sølv, guld, bronze og meget andet. Desuden varierer udseendet utroligt meget. Det kommer også meget an på, hvordan du tænker at pynte juletræet. For stjernen i toppen skal naturligvis passe til resten af træet, ellers risikerer du, at den står ud på sin helt egen men akavede måde.

admin