Sådan får du pænere øjenvipper

Sådan får du pænere øjenvipper

Mange har prøvet det før. Mascara efter mascara uden noget virker. Ens øjenvipper ser stadig kedelige og flade ud. Vi vil alle gerne have verden, hvor man bare kunne få længere øjenvipper ved at vifte med hånden, men sådan er det desværre ikke.

Længere øjenvipper er ikke bare noget, man kan få. Man kigger på kendisser med smukke lange perfekt bukkede øjenvipper, kan det være rigtig svært at opnå samme elegance.

Husk at disse kendisser betaler i dyre domme for, at deres øjenvipper ser perfekte ud og, at de billeder du ser, højst sandsynligt er blevet manipuleret med. Heldigvis er der noget du kan gøre. Her er tre råd til, hvordan du får pænere øjenvipper.

Køb Lash lift sæt og se forskellen med det samme

Med et Lash lift sæt kan du ikke gå galt i byen. Et Lash lift sæt indeholder lige, hvad øjenvippeeksperten har brug for at give sine øjenvipper det perfekte lift. Det smarte ved et Lash lift sæt, er at du ikke blot får redskaberne til at løfte dine øjenbryn, men du for også redskaberne til at de forbliver hævet.

Hvis du er i tvivl om du skal købe et lash lift sæt så overvej dette. Er det, det værd at blive ved med at lede efter lappeløsninger på nettet, når du bare kan købe et lash lift sæt. Dine drømme øjenvipper er kun et klik væk.

Find en mascara der passer til dig

Ikke alle mennesker ved det, men mascara er ikke “one fits all”. Når du vælger mascara, er det vigtigt, at du vælger den rigtige mascara til din type øjenvipper. Sørg derfor når du vælger din mascara, at du finder en, der passer din type øjenvipper. Hvis du for eksempel har brug for fylde i din mascara, så prøv på at finde en mascara med volumen booster.

Hvis det derimod er farve du leder efter, kan du bruge mange forskellige mascaraer. Her er det okay at være kreativ. Eksperimentér med forskellige farver og find ud af, hvilken kulør, der passer til dig. Her er det vigtigt, du bare går efter din intuition og prøver dig frem.

Få dine øjne til at poppe

Grunden til vi sørger for at have vores øjenvipper til at stå så meget ud er, at det får vores øjne til at se meget større ud. Ens øjne er en af det største kommunikatorer af kropssprog. Det er derfor vigtigt, at gøre så meget opmærksom på sine øjne så meget som muligt.

Særligt hvis du skal i byen, er det vigtigt at der er ekstra fokus på dine øjne, så derfor skal du sørge for, at du tager ekstra meget på. Grunden til det er vigtigt at tage ekstra meget på, er fordi der er mørkt i byen. Overvej også at tage noget selvlysende mascara på, sådan du kan gøre meget opmærksom på dig selv.

admin