Motivation til livet

Motivation til livet

Hvordan bliver du mere motiveret? Uanset hvad man laver i livet, så er motivation ofte ens rigtige gode ven, hvis man skal præstere godt. Om det er i skolen, arbejdet eller i privaten – så hjælper motivation en. Men hvordan bliver man mere motiveret? 

Lav det, som du elsker

Det er meget simpelt, men man er bare mere motiveret omkring det, som man elsker. Dette råd kan selvfølgelig ikke bruges i alle henseender, men særligt i ens arbejdsliv. Her gælder det om at være modig og tage den rigtige beslutning. Man skal ikke altid lave det, som forventes af en, men derimod det som man elsker. Find noget du virkelig holder af at lave, så kommer motivationen langt lettere til dig. Det er lettere sagt end gjort, det er vi klar over. Man har ofte regninger der skal betales, så man kan ikke bare sige sit job op og begynde at male. Men gør det så vidt muligt. Det er særligt også et opråb til unge mennesker, som ikke har alverdens forpligtielser. Lav det som i elsker. Så simpelt er det. Så skal motivationen nok komme af sig selv. Ikke alle dage, men mere ofte en hos andre.

Hør om motivations redskaber

Der er redskaber til at opnå motivation. Der er mennesker der arbejder med at motivere. Eksempelvis er der historen om Gert Rune, som mistede sit ben. Men han lod sig ikke slå ud. Han er ude og holde foredrag om motivation. Ham og mange andre kan man få ud på skoler eller arbejdspladser og dele ud af sin erfaring. Hvordan de blev ved med at være motiveret. Ligesom alle andre er de nok motiveret 24/7, men ofte. Og det har de redskaber til. 

Dedikation 

Motiveret. Det kan man bare ikke være hele tiden. Derfor anbefaler vi at skifte ordet motivation ud med dedikation. Det er egentlig ret simpelt og så alligevel svært. Det handler om, hvor der er vlije er der vej. Det hele sker oppe i hovedet. Man har ikke lyst til at træne hver dag. Det skal bare gøres.

admin