Hvordan du finder smukke smykker?

Hvordan du finder smukke smykker?

Smykker har alle dage været en fast bestanddel hos primært kvinder og mænd. Og smykker kommer i alverdens afskygninger, materialer og design. Hvilket gør os priviligeret, men samtidig kan det også være svært at overskue i forhold til smag og temperament.

Hvordan du finder smukke smykker? Det prøver vi at give et par svar på her.

Din stil i forhold til smykker

Smykker kan være stilrene, tidløse, minimalistiske, pompøse og meget andet. Og her gælder det selvfølgelig om at vælge ud fra, hvordan du er som person.

Kan du bære de store pompøse smykker og få opmærksomhed? Eller er du mere typen der er til det diskrete. Små ørestikkere er diskrete i forhold til f.eks. større ørehængere der automatisk drager opmærksomheden.

Vælg materialer i din smag

Materialer har også indflydelse på de mere volumiøse smykker vs de diskrete smykker. Krystal armbånd som disse er en smykke type der hitter hos rigtig mange. Men også med dette armbånd som alle kan bære, skal du vælge ud fra dit temperament. Skal du bruge armbånd med store perler? Eller skal du vælge de små armbånd der ofte forbindes som armbånd til børn.

Vælg guld eller sølv smykker

Når du skal vælge smukke smykker, er valget mellem sølv eller guld smykker noget de fleste kender til.

Guld eller sølv valget er ofte i forhold til, hvordan ædelmaterialet passer til vores hudtype. Der er nok også mange andre grunde, men nogen mennesker kan bære guld, mens andre måske står bedre til sølv farver.

Sølv klæder bedst mennesker med den lidt kolde undertone i huden. Mens guld står bedst til dem med varmere undertone i huden.

Smykker i forhold til dine øjne

Hvis du køber halskæde eller øreringe, kan du med fordel vælge smykke der står sig godt med farven i dine øjne. Perler og ædelsten kan fremhæve dine øjne og dermed give dit udtryk et ekstra løft.

Fremhæv dine bedste sider

Smykker bruges til pynt, fremhæve dine bedste sider og tage opmærksomhed.

Store smykker vil drage opmærksomheden og kan fjerne fokus fra sider, som du måske ikke er glad for.

Et stort vedhæng kan fjerne fokus på den større hals, mens en lang halskæde kan hjælpe med at drage opmærksomhed på dit brystparti.

Det modsatte med små smykker kan hjælpe til at undgå opmærksomhed. Et par små ørestikkere vil være diskret, helt ligesom en diskret ring ikke vil tage opmærksomhed.

admin