Hvad koster det at holde en gennemført fest?

Hvad koster det at holde en gennemført fest?

De fleste får i ny og næ lyst til at holde en gennemført fest for alle dem, de holder af. Er det sådan, du har det lige nu? Så overvejer du formentlig også, hvad det vil koste dig at holde en fantastisk fest, hvor der ikke mangler det mindste.

Allerede nu kan vi afsløre, at det godt kan blive en bekostelig omgang, men i sidste ende er det helt sikkert det værd. Men det kan være en god idé at spare op til den kommende fest, så man ikke bliver overrasket.

 

Disse indslag bør du undersøge

Der er flere indslag til en fest, som du bør undersøge prisen på. Denne liste er ikke komplet, men det er en god start at undersøge disse:

Flere af tingene kan sagtens købes og lejes til fornuftige priser. Derudover bør du undersøge forskellige virksomheder, da du sagtens kan gå glip af gode tilbud, som måske ikke dukker op med det samme.

Priserne på for eksempel leje af bartender, isterninger og mad afhænger også enormt meget af, hvor mange gæster du kommer til at have til festen. Så alt efter hvor stor en fest, du tænker at holde, så er det vidt forskellige budgetter.

 

Læg et budget for festen

For at få ro i maven og bedre overskud til at planlægge festen, så bør du lægge et budget. Med budgettet ved du, hvor mange penge du har i alt, og hvor mange penge der er til de forskellige poster. Det gør også indkøbet en del nemmere.

Så når du først har sat dig for, at du vil holde en fest, så bør det næste skridt være, at sætter dig ned og planlægger budgettet.

Måske må du rykke festen en smule ud i fremtiden, hvis det bliver nødvendigt at spare op til gildet.

admin