Det er vigtigt at forsende sine pakker forsvarligt med bobleplast

Det er vigtigt at forsende sine pakker forsvarligt med bobleplast

Bobleplast er en type materiale, der har små luftlommer i lagene. Lommerne kan findes enten på indersiden eller ydersiden af materialet, men der ses ingen bobler på begge overflader. Lommerne er omgivet af to lag plastik, der er adskilt af et tyndt stykke papir. Formålet med dette er at beskytte skrøbelige genstande som du skal sende. Det er ikke altid til at vide hvad der sker på en transport, derfor skal du bruge bobleplast. Køb dit bobleplast i dag hos https://www.pack2.dk/boblefolie-196/

Videnskaben bliver ved med at give

Bobleplast har eksisteret siden 1960, hvor to opfindere forsøgte at finde en måde at beskytte skrøbelige genstande under forsendelse. De ønskede et produkt, der kunne tilbageholde luft mellem pakker, så de kunne polstre dem mod skader uden at tilføje vægt til dem . De fandt til sidst det perfekte design, da de opdagede, at indespærret luft kunne beskytte genstande i bevægelse. Det skyldes, at trykket i bobleplast komprimerer og udvider sig i alle retninger, hvilket reducerer risikoen for brud. Hvilket er virkelig hensigtsmæssigt.

Bobleplast giver mere end blot polstring

I dag findes der mange forskellige typer bobleplast, som er blevet udviklet til specifikke anvendelser og behov. Ud over den oprindelige almindelige bobleplast findes der antistatisk bobleplast, som forhindrer opbygning af statiske ladninger fra friktion fra luftlommer, der presses sammen. En anden type er perforeret bobleplast, som har små huller i hver enkelt celle, så den let kan rives af med et enkelt træk.

Bobleplast anvendes faktisk også hypiggt som isolerings- eller emballagemateriale under transport på grund af dets polstringsegenskaber og modstandsdygtighed over for trykændringer. Bobleplastens bobler kan absorbere farlige stød under en kollision eller et fald. Alt dette kan være med til at pakken kommer frem ubeskadiget, hvis transporten har været lidt hård.

Køb hos de rigtige

Når det drejer sig om at pakke skrøbelige genstande til forsendelse, er der ikke noget bedre valg end at investere i bobleplast af god kvalitet fra pack2. dk. Boblefolie kan købes i forskellige størrelser og mængder, så du får præcis den mængde bobleplast, du har brug for til at pakke dine skrøbelige genstande sikkert ind til forsendelse. Du kan få mange forskellige størrelser af bobleplast, de har alt fra små bobleplast ruller til store bobleplast ruller. Ydermere har de også forskellige former for bobler, der er både i 12,7mm og 4,2mm afhængig af dit behov. Deres bobleplast er både, vandtæt, kan genbruges og m.m. Hvis du har spørgsmål til noget som helst vedrørende pakning af forsendelser kan du kontakte deres kundesupport. De ånder for at give god service, og sætter stor pris på kommunikation. Det er underordnet om det er ris eller ros, de elsker at høre fra deres kunder. Pack2 stræber altid efter at blive bedre. Endvidere vægter de også respekt mellem leverandører, klienter og ansatte utrolig højt. De vil gerne have at alle får en god oplevelse og tingene bliver gjort ordentligt. Deres mission og vision er at sælge miljørigtige og bæredygtige til små og mellemstore virksomheder i hele landet.

 

admin