Hvad er fordelene ved at få massage fast?

Hvad er fordelene ved at få massage fast?

Der er en række fordele ved at få en god fysiurgisk massage regelmæssigt, når det gælder både dit fysiske og mentale helbred. Læs om nogle af dem nedenfor.

Kom af med smerter og spændinger med massage på regulær basis

Den mest kendte effekt af massage er en reduktion af muskel- og bindevævsspændinger, hvilket lindrer smertefulde spændinger og indstrømninger. Massøren bryder bogstaveligt talt de stramme muskler op og blødgør stive og spændte væv, så blodet igen kan bevæge sig frit. Det forhindrer, at affaldsstoffer ophobes i vævet, hvilket ellers ville forårsage stikkende inflammatoriske lidelser i både muskler og bindevæv.

Massage kan hjælpe dig med at slippe af med din stress og spændingssymptomer

Når massøren ælter din krop godt, frigives endorfiner (også kendt som “kroppens egne lykkepiller”). Disse neurotransmittere meddeler dit sympatiske nervesystem, at det skal tage en pause. Som følge heraf får din krop mulighed for at nulstille og slappe af ved at det parasympatiske system aktiveres, hvilket faktisk bekæmper stress.

Undgå sportsskader med regelmæssig sportsmassage

Hvis du dyrker sport eller andre former for aktivitet regelmæssigt, er du utvivlsomt træt af at skulle stoppe med jævne mellemrum på grund af skader. Risikoen for ophobning af skader og akutte skader er stort set uundgåelig i næsten alle sportsgrene. Massage kan hjælpe dig med at opbygge stærkere væv, muskler og sener i din krop på en måde, som gør det mindre sandsynligt, at der opstår skader. Samtidig vil du, hvis skaden alligevel skulle være opstået, kunne reducere genopretningsperioden betydeligt.

Er du bosiddende omkring Kongens Lyngby kan du med fordel vælge Saga Massage som din faste massør. Hos Saga Massage kan du altid booke tid til en fysiurgisk massage – læs mere på sagamassage.dk

admin