Gør det til en leg at holde dig i god form

Gør det til en leg at holde dig i god form

Vil du gerne være i god form, men har du nogle gange svært ved at holde det ved lige, eller har du bare svært ved at starte på vejen mod den gode form, kan det være en god idé for dig at gøre det til en leg i stedet for.

Der er rigtig mange mennesker, der kæmper med at komme i god form, og for mange ender de med at give op på vej mod målet. Det er en skam, men det kan måske undgås ved at gøre det på den rette måde.

Hvis du gør det hele til en leg i stedet for, skal du ikke være bange for, at du pludselig mister motivationen og lysten til at blive ved med at hold din træning og dine nye sunde og gode vaner ved lige.

Læs mere om retro vægur her.

Gør det let for dig selv

For det første kan det være en god ide at gøre det meget lettere for dig selv. Derfor kan det blandt andet også være smart at bruge lidt flere penge på din sundere livsstil, så du kan få lettere ved at dyrke den.

Orker du ikke at stå og lave lækker og sund mad efter en lang dag på arbejdet, bør du bruge lidt ekstra penge, så du har mulighed for at købe færdiglavet – men stadig sund – mad. Det er bare et af de områder, hvor du kan gøre det lettere for dig selv at leve sundt.

Motion skal være en leg

Når det kommer til motionen, handler det også om at gøre det til en leg. Derfor er det bl.a. en god idé vælge en form for motion, du har det rigtig sjovt med, og hvor tiden bare flyver afsted, når du er i gang.

Går tiden meget langsomt for dig, når du løber, er det nok ikke den rette for dig. Men flyver tiden i stedet afsted, når du kører på mountainbike, er det måske bedre at bruge alt din energi der, i stedet for at trække dig selv igennem en masse løbeture, som du bare gerne vil have overstået.

Sammen med andre bliver det sjovere

Sidst, men ikke mindst, er det klart, at det hele også bliver meget sjovere for dig, hvis du gør det sammen med andre. Det at holde sig i god form bliver meget nemmere, hvis du har nogle at dele din træning eller dine øvrige gode vaner med.

Så find dig en træningsmakker, eller gå i gang med at få resten af familien til at være med på de sunde retter, så det ikke kun er et projekt for dig selv. Det er en god vej frem.

admin