Find det rigtige jakkesæt til galla

Find det rigtige jakkesæt til galla

Gallasæsonen er ved at være i gang! Galla er en stor fest i forbindelse med afslutningen af mange studerendes uddannelser – ofte i gymnasieuddannelser. Det betyder, at mange af de mandlige studerende skal ud at investerer i et jakkesæt. Det kan dog godt være svært at finde det helt rigtige jakkesæt til en så særlig begivenhed. I denne guide får du nogle tips til hvordan du vælger det helt rigtige jakkesæt, så du kan nyde dagen fuldt ud.

 

Sørg for at du føler dig tilpas
Når du vælger jakkesæt, er det vigtigt at du føler dig tilpas i det. Jakkesæt er ofte dyrere end dit normale tøj, derfor skal det også helst være et ordentligt sæt du investerer i. Du må derfor ikke føle, at det strammer eller er ubehageligt at have på. Da du skal ud at danse på gallaaftenen, så er det også vigtigt, at jakkesættet er noget som du kan bevæge dig på i. Mange producenter bruger elastan til at give tøjet mere stræk. Derfor kan du med fordel kigge efter jakkesæt, hvor der er elastan i. Et godt tip er også at vælge noget, som du også kan se dig selv gå i efter galla. På den måde går tøjet ikke til spild efter en enkelt aften.

 

Koordinér med din gallapartner  
Det kan være en god ide at koordinere med din gallapartner angående farvevalg. På den måde kan I passe sammen, hvilket vil se godt ud til dansen (og de eventuelle billeder efterfølgende). En god måde at skabe en sammenhæng mellem dit outfit og din partners, er ved hjælp af et slips og en lommeklud. Hvis du finder et slips og en lommeklud, der kan matche din partners kjole, så kan du stort set vælge alle farver jakkesæt.

 

 

 

 

 

 

 

Mangler du et jakkesæt til galla? Så kan du klikke her

admin