Adventskalenderen – den hjertevarme gestus til dem, du holder af

Adventskalenderen – den hjertevarme gestus til dem, du holder af

Det behøver hverken være dyrt eller besværligt at glæde andre i den søde juletid. Markedet af julekalendere er meget stort, og de seneste år er det i særdeleshed adventskalenderne, der hitter blandt både børn og voksne. Mange af os kender udfordringen; i den travle hverdag har vi ikke tiden til at sætte ordentlig pris på den lille overraskelse, der gemmer sig bag de 24 låger. Det har vi derimod i weekenderne, hvor vi er gode til at værne om den traditionelle danske ’hygge’ – og her passer de lidt større adventsgaver perfekt ind. Om søndagen har mange familier tradition for at samle sig om aktiviteter; juleklip, bagning, gåtur i skoven – og på sådan en herlig familiesøndag er det ren luksus at åbne en adventskalender med danske lækkerier.

Send en juleoverraskelse til dine forældre, dine voksne børn eller børnebørn

På grund af afstande er det ikke altid muligt at ses med dem, vi holder af i juletiden. Men det ændrer ikke på, at dine kære er i dine tanker – særligt i december måned. En adventskalender bliver leveret med posten, og det vil være den ultimative overraskelse at få, hvis du sender den som gave til dem du holder af. Det kan være dine forældre, du gerne vil forkæle med en eksklusiv adventskasse med fire fortrinlige flasker rødvin og lidt chokolade, som de kan hygge sig med om søndagen. Det kan også være dine voksne børn, som bor i en lejlighed i storbyen, og som du først skal ses med juleaften. En flot adventskalender med lækkerier er den perfekte juleoverraskelse fra dig. Eller måske er du beriget med verdens sødeste børnebørn, som i den grad fortjener at få lidt ekstra guf fra farmor eller mormor. Til dem har vi lavet en adventskalender til børn med både chokolade, popcorn, vingummier, bolsjer, karameller – og i sidste adventsgave gemmer sig den ultimative børnefavorit; en stor skumfigur i julemotiv med slik-pynt.

Ta’ med på en vinrejse – til Italien, Frankrig eller bare en tur ’around the world’?

Størstedelen af den danske voksne befolkning værdsætter et godt glas vin i ny og næ. I vintertiden er det især rødvinen vi finder frem fra vinhylden, og så nyder vi et godt glas i selskab med venner og familie. De fleste danskere har også en præference, når det kommer til rødvin. Fra vores ferierejser til Sydeuropa har vi smagt os gennem de bløde italienske ripasso’er og de elegante franske bourgogne vine. Og vi har sikkert alle sammen vores helt egen idé om, hvordan den perfekte rødvin skal smage. Udvalget af adventskalendere med vin består derfor både af den ’italienske kalender’ og den ’franske kalender’, men derudover findes også to adventskalendere med blandede vine fra fire forskellige vinlande. Her vil du også finde vine fra fx Spanien, Californien og Chile. Det er med andre ord muligt at finde en rødvins-kalender der er skræddersyet efter dine vinpræferencer. Sætter du pris på portvin finder du også en portvinskalender, og er du til et miks af det hele har vi også sammensat en adventskasse med både rødvin, portvin, glögg og rom. Det eneste du skal gøre er at vælge – så bliver resten ordnet for dig.

admin