Valg af den bedste kaffemaskine: Automatisk vs. manuel

Valg af den bedste kaffemaskine: Automatisk vs. manuel

Kaffe er en væsentlig del af livet for mange mennesker. For at gøre morgenen lettere er det vigtigt at have en god kaffemaskine. Kaffemaskiner findes i to typer: automatisk og manuel. Enhver, der er seriøs med at lave espressodrikke, bør kigge efter en automatisk maskine. Men for dryp- eller mokkadrikke vil en manuel maskine klare sig fint. Her er guiden til, hvordan de fungerer, og hvilken du skal vælge.

Sådan bruges manuelle maskiner

En manuel maskine, som navnet antyder, kræver mere arbejde end en automatisk. Det får dig til at praktisere de sædvanlige baristaritualer derhjemme. Så ved hjælp af en traditionel metode lærer du de bevægelser og bevægelser, du skal foretage.

Filterholderen er et af de manuelle maskiners kendetegn. For at lave en god espresso med crema naturlig, er et godt portafilter afgørende. Hvis du bruger malet kaffe, skal du sætte et filter inde i filterholderen; Hvis du bruger kaffebælg, skal du sætte en adapter og et bestemt filter indeni.

Det kan være konventionelt med ekspertfunktioner eller under tryk. Hvis den er under tryk, giver dens teknologi endnu mindre erfarne brugere mulighed for at lave fantastiske espressoer. I stedet, hvis du bruger en maskine som Gaggia Classic, skal du eksperimentere med korrekt slibning, dosering og stampning, før du laver den ideelle espresso. Det vil dog være umagen værd.

Sådan bruges automatiske maskiner

Brew Group er motoren, der driver superautomatiske maskiner. Efter slibning af kaffen med de indbyggede kværne doseres den og stampes inde i maskinen på den ene side. Kværnen er udelukkende lavet af keramik i alle Gaggia fuldautomatiske kaffemaskiner, et holdbart materiale, der forhindrer overophedning og kaffebønneforbrænding.

Disse fuldautomatiske kaffemaskiner har typisk en grafisk brugergrænseflade, der gør det lettere at tilpasse og brygge en bred vifte af drikkevarer. Nogle maskiner personliggør mængden af vand, mælk og kaffe samt niveauet af slibning. Det er vigtigt at holde maskinen ren, når det kommer til vedligeholdelse. I de fleste modeller findes rengøringsinstruktioner på skærmen.

En kapsel kaffemaskine: hvad er det?

Den ideelle blanding af en automatisk og manuel kaffemaskine er en kaffemaskine til kapsler.

I modsætning til automatiske kaffemaskiner tilbyder kapsler personlige portioner af din yndlingsbryg. Dette giver dig en fleksibel måde at drikke kaffe på, der gør det nemt at skifte mellem blandinger.

Indtil ekstraktionstidspunktet holder aluminiumskapsler kaffen frisk og forsegler dens lækre smag. Endnu bedre, hver eneste kapsel indeholder lækker kaffe, der er etisk hentet fra verdens bedste kaffeproducerende regioner.

Du kan også forkæle din kreative side med en kapselmaskine uden at lave rod eller ballade. Du kan indstille din ekstraktionstid, varme dit vand op, lave perfekt skummet mælk og servere din mad med en kop kaffe ved den optimale temperatur.

admin