Vælg de helt rette sutter til barn

Vælg de helt rette sutter til barn

Hvis du har børn, så ved du hvor svært det kan være at finde den helt rette sut, og hvor vigtigt det er at have sutter, som dit barn er glad for. Hvis du har flere børn ved du også, at børn er forskellige og det, som var oplagt til det ene barn ikke nødvendigvis virker til det andet. 

Personligt er jeg rigtig glad for BIBS sutter. De er lavet i milde og nordiske farver og i rigtig retrostil. De har været på markedet i næsten 50 år, deres succes skyldes primært deres ergonomiske udformning, som minder rigtig meget om en moders bryst, og derfor finder mange babyer stor tryghed ved netop disse sutter. Derudover er de designet og produceret i Danmark og de er 100 procent fri for BPA, PVC og phthalater. BIBS sutterne findes både i naturgummi og silikone, derfor har du også mulighed for at tage hensyn til eventuelle allergier. Det gode ved BIBS er, at de på grund af deres ergonomiske form er rigtig god til ammende mødre, da sutteteknikken holdes ved lige. 

Der er flere forskellige størrelser på sutterne og de har forskellig udformning. Derfor skal du være opmærksom på, hvilken størrelse som passer til dit barn. I forhold til de forskellige størrelser så passer BIBS sutter str. 1 til nyfødte babyer, BIBS sutter str. 2 passer til børn, som er 16 til 18 måneder, BIBS sutter str. 3 passer til børn, som er lidt større her taler vi mellem 18 og 36 måneder, og også længere hvis dit barn har behov for sut længere. 

Disse størrelser er ud fra barnets mundhule, men det kan selvfølgelig være forskelligt fra barn til barn, hvad der passer bedst – mange bruger dog str. 2 som standard størrelse. Men det som jeg har gjort med mine egne børn, er at prøve mig frem og det er det jeg bedst kan anbefale. 

Udover størrelse på sutten så findes der også forskellige former, her findes modellerne: BIBS runde sutter, BIBS Colour sutter, BIBS De Lux sutter eller BIBS Supreme sutter, som er hvor suttehovedet er fladt.

admin