Ting man kan lave i Greve og omegn!

Ting man kan lave i Greve og omegn!

Hvis du bor i Greve har du måske stået i samme problematik som mig, Forkælelse og wellness, er det overhovedet til at opdrive? 
Jeg kan godt afsløre at jeg har fundet nogle ideer frem her som kan bruges af alle i Greve, som søger efter afslapning gode oplevelser og forkælelse. hvis du har gode tilføjelser til listen må du endeligt sige til!

I greve har vi heldigvis Portalen.
Portalen er beskriver sig selv som et teater og musikhus, og jeg har selv været her flere gange til både koncerter og Stand up shows. Portalen er et skønt sted og det kan virkeligt anbefales at se deres program for at planlægge gode oplevelser med sig selv, venner eller din bedre halvdel. 

Se Portalen i Greves hjemmeside her: Portalen i Greve 

Karlstrup Kalkgrav
Om sommeren garant for det smukkeste lyseblå kølige badevand, det kan give associationer til en middelhavsferie, med det meget kalkede miljø, der bliver hurtigt dybt, og vandet er køligt under overfladen så man skal være obmærksom hvis man har mindre børn med som ikke er helt ferme i at svømme selvstændigt. og det anbefales generelt ikke at svømme i kalkgrave. Så det er på eget ansvar hvis man vil prøve denne middelhavsoplevelse. 

Adressen hedder: Karlstrup Kalkgrav, Silovej 3, 2690 Karlslunde

Hvem kan sige Greve uden at overveje en tur til Ishøj havn, kigge på alle de skønne både, mens man spiser en Gammeldags is fra IS kiosken ved Havneshoppen I/S det er ihvertfald en tur børnene plejer at sætte pris på. 

I Greve Svømmehal kan du både svømme baner, men der er også rig mulighed for afslapning og selvpleje, der er generelt en høj temperatur i luft og vand hvilket gør det til et rart sted at være for alle aldre, her er mulighed for at gå til babysvømning og på aquafitness, men man kan også sagtens komme og være sig selv, og bare koble af et par timer i vandet. inden man går en tur i saunaen.Læs mere på hjemmesiden:  Greve svømmehal 

Der er masser af natur og strand i Greve og omegn som i den grad kan anbefales, jeg kan nævne Mosede fort, Greve Marina og jeg har faktisk fundet en liste over en masse aktiviteter i Greve kommune som kan være gode for netop dig. 
Du får linket lige her: Liste over aktiviteter i Greve kommune

Som et sidste punkt på listen har vi en lokal udekørerende frisør i Greve som kan komme hjem til dig og pleje lokkerne uden at du behøver at køre nogen steder hen, jeg har benyttet hende nogle gange og kan virkeligt anbefale dig at prøve dette. 
Konceptet er egentligt simpelt, du booker tid en dag hvor det passer dig, og så kommer Louise hjem til dig og har alt udstyret med til at give dig den skønneste salon oplevelse hjemme i din stue. jeg har hørt om en del der oplever det her som en luksus da de ikke selv skal ud af døren, og derfor ikke bruger unødigt lang tid på at tage til frisøren. 
Du kan finde hjemmesiden her, og booke tid derigennem: Mobil frisør Greve

Jeg håber du fik inspiration til oplevelser og afslapning i Greve, ved at læse med i denne guide! God fornøjelse! 

admin