Smykker der tåler vand.

Smykker der tåler vand.

Chunky guldringe, der vil løfte ethvert outfit

 

Jeg ved ikke med dig, men mit outfit føles aldrig rigtig komplet, før jeg tager mine smykker på. Af alle de smykker, jeg bruger dagligt – fra hoops, creoler, halskæder, armbånd og ur – er ringe helt klart mit favoritvalg når det kommer til smykker. Ringe kan man selv se, når man kigger ned på sin hånd, hvor i mod halskæder og øreringe er noget kun andre kan se og få glæde af. Derudover kan man sætte ringe sammen og stable dem på mange forskellige og unikke måder. Ringe er også det mest romantiske smykke, hvis man spørger mig. Og indtil at jeg en dag for en stor flot forlovelsesring eller vielsesring, vil jeg gå med mine egne chunky guldringe. Den tykke guldring er en tidløs klassiker der aldrig vil gå af mode.

 

Smykker der tåler vand.

 

Guldringe ser super smarte ud, og når de er robuste og virkelig lavet i god kvalitet, kan de virkelig løfte ethvert outfit, uanset om det er til en elegant sort kjole eller en afdæmpet T-shirt med jeans. Derudover passer guldringe til næsten alle andre former for smykker, med eller uden farve. Mange brede guldringe kan graveres med noget personligt, da der er plads til det.

Derudover er disse chunky guldringe også meget mere holdbare end en tynd ring med sten, da en tynd ring enten kan bøje, eller man kan være så uheldig at miste en sten.

Med det i tankerne vil jeg anbefale at du tager et kig på Abelstedt’s helt nye kollektion af store chunky smykker i guld. Alle designs er helt unikke og super lækre, og det bedste ved det hele er, at smykkerne tåler vand, dvs. at man aldrig behøver at tage dem af når man skal i bad eller når man sover.

Så er du dårlig til at passe på dine smykker, og glemmer du at tage dem af når du dyrker sport eller laver mad, så tag et kig på Abelstedt’s helt nye kollektion. Den hedder Abelstedt Bold, og jeg er sikker på at du bliver forelsket i alle smykkerne ved første øjekast.

Du kan finde chunky guldringe til ethvert prispunkt, både dyre ringe i 18 karat guld eller ekstremt billige ringe i kobber (disse holder dog kun en uge, før de begynder at smitte af i farven). Jeg vil helt klart anbefale at du vælger Abelstedt’s smykker, da de er lavet i stål men har en helt unik guld belægning der gør dem vandfaste. Det bedste ved det hele er at priserne er helt fantastiske. Priserne ligger mellem 200 og 400 kr, hvilket er et prislege vi alle sammen kan være med på. Jeg har selv købt en masse smykker fra lige præcis denne kollektion, og synes at det er vildt man kan bruge kun 200 kr. og så få en guldring der holder hele livet.

Uanset om du bærer ring som et solo-statement smykker, eller mikser og matcher med finere smykker med sten og diamanter, så kan guldringe matche til alt.

Jeg håber at dette blogindlæg kunne inspirere dig lidt til dit næste smykkekøb.

admin