Sjove og overraskende ting, du kan gøre for dine venner

Sjove og overraskende ting, du kan gøre for dine venner

Hvis du vil overraske dine venner, eller hvis I bare mangler noget at foretage jer sammen, der er lidt ud over det sædvanlige, kan I passende læse videre i denne artikel. Her finder I forskellige bud på, hvad I kan tage jer til, hvis I skal skabe anderledes og mindeværdige oplevelser sammen.

Slip ud af rum via koder og gåder

Der findes mange forskellige muligheder for at lade jer lukke inde i de her mystiske rum, hvor I på tid skal finde ud. I er nødt til at arbejde sammen for at kunne komme ud af rummet, inden tiden udløber. Det hele er bundet op på, at der er mysterier og gåder, der skal løses, og den ene ledetråd fører hele tiden til den næste, og I kan ganske enkelt ikke hoppe en ledetråd over, for så vil I gå i stå og ikke komme videre. Det kan være en spændende og nervepirrende oplevelse, der sætter jeres samarbejdsevner på prøve. Men lykkes det, kommer I ud på den anden side med fornyet sammenhold. Der er mange muligheder, og det er bare om at undersøge dem, der findes, i jeres nærmiljø. De firmaer, der tilbyder disse rum, har desuden typisk flere forskellige rum, så når I har prøvet et rum, kan I passende planlægge den næste tur til af afprøve et af de andre rum.

Bestil en stripper til jeres næste fest

Ja, denne vil overraske de fleste – især hvis du er god til at spille neutral og holde masken. Uanset hvor I befinder jer henne i landet, har I mulighed for at leje en stripper. Med en stripper i København aftaler du tidspunkt for ankomst, og når festen er ude på de senere timer, vil de fleste kigge undrende på hinanden, når det banker på døren.

Hvis I er i Jylland, er strip i Aalborg også en mulighed. Det smarte er, at du selv klikker ind og vælger den stripper, om det så er en mand eller en kvinde, du ønsker mest, hvorefter du aftaler dag og tidspunkt for, hvornår stripperen skal ankomme.

Lej en båd og tag på tur på vandet

I alle større byer i hele landet er det muligt at leje både, hvor I sammen kan sidde rundt om et bord og have jeres eget lille hyggelige arrangement. Bådene sejler ikke ret hurtigt, hvorfor det ikke kræver certifikat eller noget, og derfor har alle mulighed for at vælge dette til. Det er en hyggelig og anderledes måde at være sammen på, når I ligger og gynger derude midt på vandet.

Tag på spændende vandringer i nærmiljøet

Det kan meget vel være, at I egentlig ikke har udforsket jeres nærmiljø godt nok. Her er der heldigvis gode råd at hente. Der findes flere forskellige muligheder for at I kan tage høretelefoner på, og derefter følge en guidet tur rundt i jeres nærmiljø. Nogle muligheder indbyder også til spøgelsesvandringer eller fiktive mysterier, der skaber spænding for alle, som i går rundt i de mørkere timer på aftentur efter en forsvundet morder.

admin