Sådan underholder du dig selv i julens ventetid

Sådan underholder du dig selv i julens ventetid

Det kan være svært i julens ventetid, at få tiden til at gå, hvis du mest af alt bare ønsker, at det skal blive juleaftensdag den 24. december. Det er her, at ventetiden kulminerer med hyggelig, middag, dejlig mad, dans om juletræet, gaver og meget andet. Det er det, de fleste venter på. December i sig selv kan naturligvis også være dejlig, og andre ønsker netop ikke, at december skal gå alt for hurtigt. Uanset om du er den ene eller anden type, er der en række ting, du kan bruge tiden på i december, som skaber ekstra hygge og julestemning.

Gå ture i naturen og find pynt til dekorationer

Naturen kan måske virke gold og trist, når alle bladende er faldet af træerne, skovbunden er mudret og sjappet og det er koldt. Hvis vi er heldige, kommer der sne i december, og så indbyder skoven helt omvendt til dejlige og lange gåture i det flotte vinterlandskab. Men selvom der ikke er sne, kan I nu alligevel gå dejlige ture og fx finde pynt i skovens bund til fine juledekorationer. Dem kan I lave til jer selv eller give til andre, I holder af. Det er den dejlig personlig gave.

Deltag i nervepirrende konkurrencer

Du kan også bruge tiden på at deltage i forskellige konkurrencer. I en julekonkurrence kan du deltage om at vinde alverdens forskellige ting. Tænk bare på noget, du kunne tænke at vinde, og så er der muligvis en konkurrence derude et sted, hvor det rent faktisk er muligt at vinde det.

Hvis du ønsker at satse helt stort, så prøv at vind en bil, og kryds fingrene i løbet af december, i håbet om at få en kæmpe stor og ekstra julegave i år. Det kunne da være en vilde overraskelse, du aldrig vil glemme.

Pynt op til jul – også i løbet af december

Det er naturligvis altid godt at være forberedt, så der er pyntet hyggeligt op, når kalenderen lander på den første dag i december. Men det betyder ikke, at du skal have pyntet op overalt, og så er det det. Du kan sagtens pynte op løbende i løbet af december. Tilføje nyt julepynt her og der. Lade samlingen af julepynt vokse, så du har endnu mere at tage frem til næste år. Du skal derfor ikke være afholden, hvis du falder over noget pynt, du synes rigtigt godt om.

admin