Sådan sparer du penge uden større økonomiforståelse

Sådan sparer du penge uden større økonomiforståelse

Det er ikke alle der interesserer sig for økonomi, og det er nok de færreste der synes det ligefrem er sjovt. Har du ikke selv meget tid og interesse i at sætte dig grundigt ind i forskellige abonnementer, banklån, dagligvarepriser osv., har vi i stedet fundet nogle gode overbliksmuligheder, som vi vil dele her.  

Få flere tilbud fra forskellige udbydere

I stedet for at gennemsøge mange forskellige sider, er der i dag mange hjemmesider som samler tilbud fra forskellige udbydere et sted. Hjemmesider som fx hotels.dk indsamler tilbud fra mange forskellige hoteller, hjemmesider som www.autolånet.dk sørger får du får forskellige lånetilbud til bilkøbet og lånetilbudssites som www.letfinans.dk sørger for du får tilsendt flere tilbud om lån, fra forskellige pengeinstitutter. Så er det op til dig at vælge det som passer dig bedst.

Der er mange muligheder og besparelser

Det er altid en god ide at følge op på dine forskellige aftaler, abonnementer og lignende, da der oftest kan være mange penge at spare. Kan du fx sparer 100 kr. månedligt på dit telefonabonnement, 100 kr. på din A-kasse, 100 kr. på dit internet, 200 kr. på din elregning osv., så har du faktisk allerede sparet minimum 6000 kr. om året. Det kan derfor godt betale sig at kigge dine aftaler igennem og undersøge andre leverandører end dem du har i dag. Du har desuden mange forskellige hjemmesider som sammenligner eller indhenter tilbud for dig, så du ikke behøver at gøre så meget selv, for at få fadt i et godt tilbud og spare en masse penge.

Besparelserne kan give dig andet end et større rådighedsbeløb

Du kan selvfølgelig få flere penge mellem hænderne, men du kan også vælge at se på dine besparelser som penge til en ekstra rejse, din pension, en bil eller noget helt fjerde. Uanset hvad du gør, så er det helt sikkert altid dejligt at spare nogle penge.

admin