Sådan afholder du en gratis sommerferie med børnene

Sådan afholder du en gratis sommerferie med børnene

Hvis du er på et begrænset budget, så kan det hurtigt sætte en stopper for dine sommerferieplaner. Det gælder især, hvis der er børn med, for så må ferien da blive dyrere? Sådan behøver det faktisk ikke at være. Her får du en række gode idéer, hvis du gerne vil på sommerferie med børnene.

Tag på sheltertur

Selvom det ikke er gratis at booke alle sheltere, der ligger i Danmark, så er der stadig god mulighed for at komme billigt afsted på ferie. Desuden er der flere sheltere, som ikke koster alverden, og som kan bookes ganske gratis – eller som ikke engang behøver at blive booket. Det giver jer god mulighed for at komme på en billig ferie.

I kan enten tage bilen til shelterpladsen, eller I kan tage cyklen. Hvis I tager cyklen, så er der endnu bedre muligheder for at komme billig afsted, end hvis I tager bilen. Det kan dog i mange tilfælde være besværligt, når der også skal børn med, medmindre de har en alder, hvor de også har mulighed for at cykle.

Byt hus med nogle venner eller familiemedlemmer

Hvis du har en bolig, som du gerne vil væk fra i sommerperioden, så er det altid en god mulighed at bytte bolig med nogle venner eller familiemedlemmer. Der er mange muligheder, og det handler bare om at finde nogle, som også er interesseret i at komme billigt på ferie. Alternativt kan I låne deres bolig, mens de er på sommerferie.

I sidste ende så handler en ferie jo bare om at komme en smule væk fra de vante omgivelser, så der sker noget nyt. Det behøver ikke nødvendigvis at være en dyr ferie til udlandet, før det giver mening. I mange tilfælde så er det bare rart med en smule luftforandring, og det kan du få, hvis du bytter bolig med dine venner.

Tag på en hyggelig campingtur

Der er mange campingpladser rundt omkring i landet, men de fleste af dem koster naturligvis penge at booke. Det er derfor ikke altid nogen god idé at booke campingpladser rundt omkring i Danmark, hvis du gerne vil have ungerne med på en billig ferie, da det hurtigt løber op, selvom det er en billig ferie.

Der er dog også mange steder i landet, hvor du gerne må slå telt op, uden du skal betale for det. Hvis det skal føles en smule mere som en ‘rigtig’ ferie, så kan du og dine børn pakke en børnekuffert og en almindelig kuffert. På den måde får børnene også en smule medbestemmelse og ejerskab over ferien. 

admin