Rammer til lærred

Rammer til lærred

Hvis man er glad for at male eller tegne på lærreder, kan det nogle gange virke som om der mangler noget. Løsningen på dette problem kan være en ramme til lærred. De kan gøre meget for ens kunstværker, enten om man selv har lavet dem, eller købt dem. Man kan endda bringe sin kreativitet og fantasi til rammerne. Alt det man leder efter, kan man enten købe eller lave, det er helt op til en selv.

Kreativ indramning

Det er kun fantasien der sætter grænser, gælder mange ting i livet. Og angående rammer gælder dette også. Hvis man ønsker det, kan man bruge dem som en del af kunsten. Dette kan gøres ved at bruge dem som en kontrast til selve maleriet på lærredet, brug farver eller mønster til at skabe en kontrast effekt. Dog kan de også indbringes ved at gå dem til at ligene selve kunsten, bruge de samme farver eller mønstre. Man kan også dekorere dem, ved at bruge en lime blomster, glimmer eller andre dekorative elementer på rammen. Det er muligt at gøre alt hvad man stor og ønsker, selv hvis man ikke kan finde det man står og leder efter, så er det altid muligt at tilføje til dem, og skabe alt hvad man drømmer om. Lad fantasien løbe fri, og leg med kreativiteten. Det er kun en selv der bestemmer hvordan alting skal se ud.  

Simpel indramning

Ønsker man derimod en mere enkelt ramme, da det passer bedre til ens stil eller maleri, så er dette også muligt. Selv om det måske ikke er den mest kreative eller farverige løsning, kan den godt være super flot. Især hvis den er med til at skabe en rødtråd gennem ens hjem, eller bare et enkelt værelse. Det kan ændre en hel del, og opløfte et helt rum, også selvom nogle måske ville mene at det er kedeligt. Det vigtigste er at man som selv er tilfreds og glad for hvordan det hele ser ud, når man ser det sammen med billedet på lærredet eller i forhold til resten af rummet. Der findes mange rammer til lærreder, alligevel kan det være svært at finde det man leder efter. Derfor kan man selv tilpasse hvordan det kommer til at se ud. Også selvom man ønsker noget mere simpelt og elegant. Alt det går ud på er at finde en ramme som passer til det lærred, som man nu engang står med. Derefter, kan man gøre stort set alt hvad man ønsker. Husk at det er en selv som bestemmer hvordan det overordnet skal se ud, og det er uanset om man ønsker noget enkelt og smukt, eller noget som er farverigt, der springer ud. En enkelt ramme kan gøre meget. Det gælder bare at finde, og derefter gøre med den hvad det lystes en selv. Din ramme, dit lærred, dit kunstværk, dit hjem. Husk at det er kun fantasien der sætter grænser.

admin