Psykolog uden ventetid på Østerbro i København

Psykolog uden ventetid på Østerbro i København

Det er ofte sådan, at når vi virkelig har brug for noget, kan vi ikke få fat i det. Sådan kan det også føles, når vi har brug for psykologhjælp.

Alle, der har prøvet at have det dårligt rent psykisk og har haft brug for en professionel at tale med, har sikkert oplevet det som meget overvældende at skulle finde den rette psykolog og tage kontakt til denne. Dette er i særdeleshed tilfældet i de store byer, og her er København ingen undtagelse.

Der er rigtig mange og gode psykologer i København, så mulighederne er der for at finde den rette psykologhjælp. Men hvordan finder man den psykolog? Og hvornår kan man starte terapi?

Ventetid på psykologhjælp, når du virkelig har brug for den

Som mange har måttet sande, har mange psykologer rigtig travlt. Mange psykologer i København har endda længere ventelister. Så udover det kan tage tid at finde den rette psykolog, kan man se frem til at skulle vente uger eller måneder for at komme til. Og det kan være meget ubehageligt – hvis ikke ulideligt – hvis du står og akut har brug for at få hjælp til det, der plager dig.

Vi har fundet en klinik på Østerbro i København, hvor du kan få psykologhjælp uden ventetid. Her kan du typisk få en tid i samme uge, som du tager kontakt. På den måde kan du spare dig en masse besvær.

Psykoterapi for depression, stress og lavt selvværd

På klinikken kan du få psykoterapi for en lang række af psykiske problemstillinger. Mange henvendelser drejer sig om at få behandlet depression og stress. Men et stigende antal ønsker også hjælp til at få rettet op på lavt selvværd eller mindreværdskomplekser. Det er ikke unormalt, at en problematik hænger sammen med andre på en gang, også selvom du måske ikke er klar over det.

Tøv endelig ikke med at komme i gang med at få det bedre.

admin