Positivt kropssyn: Shop skønt og trendy plus size tøj

Positivt kropssyn: Shop skønt og trendy plus size tøj

Det bedste, du kan gøre for dig selv, er at elske dig selv, præcis som du er. Desværre er der for få kvinder, der er gode til at se sig i spejlet og sige “Hold kæft, hvor er du lækker!” (mændene klarer det lidt bedre, de heldige asner). Du bliver ikke et gladere eller bedre menneske af at tabe dig 5 kg – du bliver derimod et gladere menneske af at elske den krop, du har.

Accepter dine skønne former

Vil du høre en hemmelighed? De fleste andre kvinder er lige så usikre som dig. Og det er altså uanset deres størrelse. Kvinder i alle størrelser og former kan finde “fejl” ved sig selv, men det vigtigste er vel at fokusere på sine kvaliteter – i stedet for at lede efter hullerne i osten.

Første skridt på vejen til at accepterer alle dine “fejl” som en del af din helt perfekte krop – og er med til at gøre dig helt unik. I stedet for at købe tøj i den størrelse, du gerne ville være, får du mere selvtillid ved at ignorere størrelsen og vælge tøj, der er lavet til at passe dine skønne kurver.

Tøj der fremhæver dine bedste kvaliteter

Der findes heldigvis efterhånden mange muligheder for at finde trendy plussize tøj, som er designet til at klæde kurvede kvinder. Du kan for eksempel kigge på tøj fra Gozzip, Zizzi og Zhenzi, der laver trendy, smart og moderigtigt tøj til kvinder med former. Tøjet er syet til at fremhæve alle dine bedste kvaliteter i stedet for bare at pakke dig ind og gemme dine former væk – dermed ikke sagt, at der ikke er plads i garderoben til en dejligt stor trøje eller en Black Colour strik. For alle – uanset størrelse – kan have dage, hvor man gerne vil pakke sig godt ind.

admin