Methylglyoxal, Manuka honningens hemmelige ingrediens.

Methylglyoxal, Manuka honningens hemmelige ingrediens.

Den kraftfulde ingrediens som findes i Manuka honning kaldes for ‘Methylglyoxal’ og er ansvarlig for disse antibakterielle virkninger og fordele. Kendt for sine anti-inflammatoriske, antivirale og antioxidante fordele, er Manuka honning blevet brugt i en række forskellige kulturer, medicin og kost.

Hvis du lider af ondt i halsen, kan Manuka honning nemlig hjælpe med at give en vis lindring. Dens antivirale og antibakterielle egenskaber kan reducere inflammation og angribe de bakterier, der forårsager smerten i halsen. Honningen angriber nemlig ikke kun skadelige bakterier, den dækker også indersiden af ​​halsen for en beroligende effekt.

Desuden reducerer honningen skadelige orale bakterier, der forårsager slimhindebetændelse. Slimhindebetændelse resulterer i betændelse og smertefulde sårdannelser i slimhinderne, der forer spiserøret og fordøjelseskanalen. I temmelig lang tid er forskellige typer honning blevet udråbt som naturlige hostedæmpende midler. Faktisk fandt en undersøgelse ud af, at honning var lige så effektiv som et almindeligt hostedæmpende middel.

Praktiske ting til Manuka honning

Nogle af tingene ved honningen omfatter brug til sårheling, berolige halsbetændelse, forebyggelse af huller i tænderne og forbedring af fordøjelsesproblemer. Ved at påføre manuka honning kan man effektivt behandle forbrændinger, sår og ikke-helende sår. Det har også vist sig at bekæmpe antibiotika-resistente infektionsstammer.

Behandling af acne med Manuka honning

Manuka-honningens evne til at behandle acne er gunstige på grund af dens antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaber. For naturlig hudblødgørende behandling kan du sprede honning på dit ansigt. Vi anbefaler at lade den stå i 15 minutter for en øjeblikkelig foryngende effekt. For pletter og bumser kan du behandle den naturlige måde. Påfør en blanding af salt og honning direkte på bumser om natten. Dæk til, indtil pletten åbner sig, og påfør derefter honningen igen, som danner en forsegling og afslutter den hurtige helingsproces.

Med årstidernes skiften kan du nyde de mange fordele ved New Zealands fineste manuka honning ved at købe den og smag den unikke smag af vilde blomster fra New Zealand og manuka honning.

admin