Hypnose mod stort set alt

Hypnose mod stort set alt

Hvad er hypnose egentlig? – Hypnose er en trancelignende tilstand, hvor vi kan få adgang til vores underbevidsthed og udnytte dens kraft. Det er blevet brugt til at behandle stress, angst og endda kroniske smerter. Hypnose kan udføres på mange forskellige måder: gennem ord, musik eller visualiseringer. I dette blogindlæg vil jeg gennemgå det grundlæggende i hypnose, og hvordan det virker, så du kan beslutte, om det ville virke i din situation!

Sådan virker hyponose:

Det underbevidste sind er den del af vores hjerne, der styrer alle funktioner, som vi ikke aktivt tænker over. Det er ligesom med en computer: Hvis du vil bruge din mus (en aktiv funktion), skal du først klikke på noget (en passiv handling). Det samme sker med hypnose; før du kan foretage ændringer i dit liv, skal det nogle input. Dette input kan være noget, som du kender til, f.eks. en yndlingssang eller et billede, men det bliver endnu bedre, når input er en faktisk induktion!

En induktion er en række ord, der er designet til at fremkalde hypnose ved at tale langsomt og tydeligt. Disse typer af induktioner bruger normalt en eller anden form for gentagelse (f.eks.: “Du føler sig meget afslappet. Afslappet og behagelig.”) eller en beroligende stemme (f.eks. “Du falder dybere ind i trance for hvert ord”) for at hjælpe dig med at slappe af og nå den ønskede hypnosetilstand!

Hvorfor vil jeg gerne prøve hyponose?

Hyponose er ikke kun til underholdning; det er gennem tiden blevet bevist at være en effektiv måde at ændre den måde, vi tænker og opfører os på. Det kan hjælpe med stress, angst eller smertebehandling, men hyponose virker også mod trange, som vi kan have til cigaretter og alkohol, måske stoffer. Især Hypnose mod rygestop er meget populært, fordi man kan minimere trangen til cigaretter igennem ens underbevidsthed.

Så man kan sige, at hyponose virker faktisk mod alt. Selv hvis du er genert, og du føler, at det går ud over din personlighed, så kan du prøve at minimere det igennem hyponose. Det kan også være, at du føler, at du har dårlig selvtillid, hvor hyponose også er en god måde at komme ind under “huden” på én, og snakke med ens underbevidsthed, som nødvendigvis ikke føler det samme, som du gør. Så uanset om du har smerter, har personlighedsforstyrrelser eller laster, som du er negativt påvirket af, så er hyponose en billig og godt udgangspunkt.

Skal man tro på det, før det virker?

På en måde, ja. Hvis du har tvivl i dit sind, vil det være svært at give slip og slappe nok af til at hyponose kan virke. Man kan sammenligne det lidt med det at tro på ånder og spøgelser. Dem det tror på det, er mere åbne i forhold til følelser og påvirkninger, hvortil dem som ikke tror på det, kan virke meget lukkede og benægtende. Så hvis man ikke tror på, at hypnose virker, så er det næsten også med sikkerhed, at det ikke vil virke. Men håber og tror du på, at det virker, så vil det helt sikkert også virke på dig.

admin