Hvad er fordelene ved en helkropsmassage?

Hvad er fordelene ved en helkropsmassage?

Vi kan vist alle være enige om, at det at få massage er en skøn ting. Udover det så indeholder en helkropsmassage flere forskellige sundhedsmæssige fordele, både fysisk og psykisk.

Reducering af stress, angst og depression
En massage kan medføre til reduceret stress, angst og depression. På trods af at ingen undersøgelser har bevist, at massage reducere symptomer for depression, så følger op til flere mennesker med depression, at deres symptomer aftager efter massage. Endvidere kan massage øge dit velvære, såsom bedre søvn, øget energi, bedre koncentration og mindre træthed.

Lindring af smerter
Også når det til den lindrende del, kan massage være til gavn. En helkropsmassage kan hjælpe med at lindre smerter og stivhed i kroppen. En massage er med til at frigive endorfiner, som virker smertestillende. Nogle gange hjælper det med at lindre migrænesmerter. Er dine muskler trætte, over brugte eller ømme, kan du gennem massage få dem til at slappe af. En massage kan være til gavn for dine ømme muskler efter en hård træning eller hvis du døjer med en sportsskade.

Forbedret cirkulation
Ved at hjælpe ilt og næringsstoffer til at nå væv og organer, kan en helkropsmassage hjælpe med at kontrollere blodtrykket og dermed også bidrage til at forbedre cirkulationen. På trods af disse sundhedsmæssige fordele, så kan du dog aldrig helt erstatte en lægebehandling.

Immunsystemets funktion
En af de mange andre fordele ved helkropsmassage er, at det kan øge dit immunsystems funktionalitet. Massagen er med til at stimulere lymfesystemet, som er et system, der går igennem hele kroppen. Så ved at få en helkropsmassage, kan det bidrage til at hjælpe dit immunsystem med at beskytte kroppen.

Hudfordele
En helkropsmassage hjælper med at fjerne døde hudceller over hele kroppen for at forbedre hudtonen. Den stimulerede blodgennemstrømning gavner hudens udseende og sundhed. Massagen kan også fremme vævsregenerering, hvilket kan hjælpe med at reducere forekomsten af ​​ar og strækmærker. Afhængigt af den type, der bruges, kan massageolien give fugtgivende og andre fordele til huden.

admin