Gør din stil personlig og helt din egen

Gør din stil personlig og helt din egen

Hvordan viser jeg bedst min personlighed for andre, gennem min tøjstil og det jeg har på? I dag findes det så mange modemagasiner- og blogs, at det kan være svært at holde styr på alle trends. De fleste blogsminder, mere eller mindre om hinanden og kigger man på sociale medier, kan man se at de fleste influencere er inspireret af hinanden. Så hvordan sørger jeg for, at jeg både er stilfuld, men samtidig også helt min egen?

Personliggør din stil med emblemer og pins

Pins og emblemer er at billigt alternativ, til ting som smykker osv.

Pins fås i et virkelig sort udvalg samtidig, så jeg kan være sikker på, at jeg er helt min egen, når jeg tager en pin eller et emblem på.

Samtidig kan jeg med pins vise folk mine interesser, og det er virkelig nemt at møde nye mennesker, der kan lide de samme ting som jeg selv kan. Det er det fordi, at de med det samme kan se mine interesser, ud fra hvilken pin eller hvilket emblem jeg har valgt at tage på, på dagen.

Du kan bl.a. købe flotte pins og emblemer online.

Gå i genbrug for at skille dig ud – og spare penge

Det hurtigt blive dyrt at købe nyt tøj hele tiden. Det er desuden ikke særligt bæredygtigt, hverken for bankkontoen eller jordkloden.

Derfor går jeg i genbrug. Det er ikke altid det mest trendy at sige, at man går i andres aflagte tøj, men af til gemmer der sig altså nogle guldklumper på hylderne.

Det kan være alt fra det perfekte par bukser, til en lækker trøje. Det bedste af det hele er at det er superbilligt, og samtidig finder man ofte noget som ingen andre har, der er helt unikt.

Jeg var selv skeptisk første gang jeg satte min fod i en genbrugsforretning, men jeg er blevet omvendt, og går ugentligt på jagt efter loppefund, som jeg kan udbygge min garderobe med.

Vær ikke bange for at skille dig ud fra mængden

Det bliver stadig mere og mere populært, at gøre ligesom de kendte på Instagram. Mange vil gerne ligne deres idoler, som de følger online. Også selvom man selv kan føle, at det ser helt tosset ud.

Det er også vigtigt at huske på, at blot fordi noget er trendy nu, betyder det ikke at det er om et halvt år, og så står du med noget du ikke kommer til at bruge igen.

Selvom jeg nogle gange får at vide, at folk ikke kan lide det tøj eller de sko, jeg har taget på, gør jeg det alligevel. Du skal ikke bukke under for hvad andre vil havde dig til at have på. Det bliver alt for upersonligt, bare at kopiere noget man har set andre have på og kommer ikke til at afspejle hvem du er.

Det er vigtigt at huske på, at den der først og fremmest skal kunne lide din stil er dig selv, og hvis andre har et problem, kan de jo bare tage noget andet på.

Oftest er det alligevel sjovere og federe, at sammensætte sit eget outfit.

admin