Find den fede teambuilding i royale omgivelser

Find den fede teambuilding i royale omgivelser

Hvad er teambuilding?

Når vi arbejder sammen til hverdag, i de arbejdsfællesskaber vi hver i sær indgår i, opbygger vi selvsagt professionelle relationer til hinanden. Men de relationer er typisk præget af de ’funktioner’ eller roller, vi er sat i på en arbejdsplads. Målrettet teambuilding rummer muligheder for at bryde nogle af de mønstre, der derved opstår, og se hinanden som mennesker og kollegaer i et nyt lys.

 

Hvad kan teambuilding?

Teambuilding aktiviteter åbner derigennem op for, at I kan blive opmærksomme på styrker hos hinanden, som arbejdsfællesskabet ikke umiddelbart har afsløret. Ad den vej styrkes det repertoire, I, som kollegialt fællesskab, har at trække på – med indlysende fordele for virksomheden og jer som mennesker til følge.

 

Teambuilding aktiviteter

Der er selvsagt et hav af muligheder. En del er dog forholdsvis, skal vi sige fjollede. I kører go-cart eller bliver proppet ind i store luftbolde for så at vælte rundt på en fodboldbane. Det er givetvis sjovt for mange, og kan give anledning til en god griner tilbage på kontoret, men afslører det noget af betydning for jeres arbejdsfællesskab?

 

En god og anderledes oplevelse

Hos The Tribe specialiserer vi os i teambuilding aktiviteter af høj kvalitet. Spil og øvelser der er designet til at afspejle nogle af de udfordringer, vi møder i et moderne arbejdsliv. Team building aktiviteter, der er designet fra scratch til at ryste kollegaer sammen på intelligente måder, med indhold der er engagerende, sjovt, lærerigt og udfoldende. Hos The Tribe kan alt skræddersys til jeres behov, men vi har nogle pakker, vi kan tage udgangspunkt i. Dem kan I se mere om her.

 

Hel teamdag

The Tribe er startet og drevet af antropologer, og vi sætter en ære i at levere teambuilding og hele teamdage af højeste kvalitet. Vi ved, fra gode samtaler med glade kunder, at en del kan frygte lidt for teambuilding. Forventningen er nogle gange at det vil være pinligt, anmassende eller akavet. Vi har taget højde for de bekymringer og designet vores teambuilding spil og øvelser så de er vedkommende, engagerende, udfordrende og ikke mindst udviklende for samarbejdet. Og vi presser ingen ud i noget, de ikke vil være med til. Tvært i mod – Vi lægger op til socialt samvær, gerne hen over en hel dag, hvor vi også sørger for lækkert til ganen, mens man eksercerer hovedet og holdånden.

 

Få hele pakken i smukke omgivelser hos The Tribe

The Tribe holder til på Charlottenlund Slot, i meget smukke omgivelser, og konceptet – deluxe Teambuilding Gentofte – passer der til. Vi afholder team dage, spil og teambuilding forløb med slotsfaktor, højt til loftet og lækkert til ganen. Kort sagt, teambuilding på 1. klasse.

admin