Er hjemme-infrarøde saunatæpper for gode til at være sande?

Er hjemme-infrarøde saunatæpper for gode til at være sande?

Der kan ikke benægtes, at infrarøde saunatæpper tager internettet og sociale medier med storm, men vi har undret os over: Hvordan holder de sig til den ægte vare? Når man tænker på, at oplevelsen af ​​en sauna (infrarød eller andet) længe har involveret en tur i spa eller fitnesscenter, hvor man fysisk sidder i et rum i længere tid, kan det være svært at omslutte tanken om, at du kan muligvis genskabe den oplevelse når som helst og hvor som helst med et relativt bærbart værktøj.

 

For bedre at forstå fordelene ved infrarøde saunaer, og hvordan hjemmeversioner sammenlignes med den traditionelle oplevelse, har vi kontaktet to eksperter. Læs videre for at lære mere om fordelene ved infrarøde saunatæpper, og om de er en værdifuld investering.

 

Hvad er et infrarødt saunatæppe?

I de enkleste vendinger er et infrarødt saunatæppe et værktøj, der er designet til at levere fordelene ved en traditionel infrarød sauna i tæppeform. “Saunatæpper bruger infrarød varme og fungerer på samme måde som en infrarød saunakabine,”

 

For de uindviede adskiller infrarøde saunaer (af enhver art) sig fra tørre finske saunaer ved, at de ikke opvarmer luften. I stedet bruger de infrarøde lamper til at varme kroppen op. “Sammenlignet med en finsk sauna er de en mere gradvis og behagelig varme,”.  Når du går ind i en infrarød sauna, føler du dig ikke varm med det samme. Når du tilbringer tid i en infrarød sauna, bliver din krop gradvist varm. “Det betyder, at de fleste mennesker kan tåle varmen i længere tid, hvilket kan forlænge de fordele, de modtager,” bemærker hun.

 

Mens alle reagerer forskelligt på infrarøde saunaer, siger NordicHigh, at hvis du bruger en time i dets infrarøde saunatæppe, kan du forvente at føle dig “varm og lun” i løbet af den første halve time, før tingene bliver lidt mere “intense” i løbet af de anden 30 minutter. Tæppet, der bruger langt infrarødt lys, kan komme op til 176 grader Fahrenheit, selvom mærket anbefaler at starte ved 158 grader og justere derfra.

admin