Ekstra sikkerhed på cyklen: Køb din nye cykelhjelm online

Ekstra sikkerhed på cyklen: Køb din nye cykelhjelm online

Hvis du er på udkig efter en ny cykelhjelm, så kan du med fordel købe den online. Hos ecykelhjelm.dk finder du et stort udvalg af hjelme i alle former og farver, så der er helt sikkert en hjelm, der passer til dig. Hos ecykelhjelm.dk finder du et stort udvalg af forskellige hjelme i alle prisklasser fra alle de kendte mærker, og vi tilbyder fri fragt ved køb over 499 kr.

Godt beskyttet i trafikken

Når du cykler, er det vigtigt at være godt beskyttet. Derfor skal du have en ordentlig cykelhjelm, som kan absorbere stød og på den måde beskytte dit hoved i tilfælde af uheld. Hos ecykelhjelm.dk kan du købe din nye cykelhjelm online. De har et bredt udvalg af forskellige typer hjelme, så du kan finde den helt rigtige til dig.

Cykelhjelme til hele familien

Hos ecykelhjelm.dk finder du et stort udvalg af cykelhjelme til kvinder, mænd og børn i alle aldre. Så hvis du er på udkig efter en ny hjelm til dit barn, er det et godt sted at starte med at kigge. Alle de cykelhjelme, du kan finde på siden, er sikkerhedsgodkendt efter europæiske standarder, så du kan være helt tryg ved, at du får en hjelm, der kan beskytte godt, hvis det bliver nødvendigt.

Ingen cykelhjelm kan holde evigt

Desværre har selv den bedste cykelhjelm ikke ubegrænset levetid. Hvis din cykelhjelm bliver udsat for et slag eller stød, kan du risikere, at hjelmen ikke længere har fuld effekt. Husk også at tjekke, om der er revner, ridser eller andre skader på hjelmen, da de også kan sænke sikkerheden. Er din cykelhjelm ikke blevet udsat for slag eller stød og er den ikke blevet ridset, kan den holde i cirka 10 år (afhængigt af, hvor meget du bruger den). Efter 5-10 år begynder hjelmen at miste noget af sin effekt – blandt andet fordi den absorberer lidt fugt med tiden.

admin