Disse ting kan du gøre for at udforske din egen seksualitet

Disse ting kan du gøre for at udforske din egen seksualitet

Intimiteten er kernen i ethvert parforhold, og derfor er det vigtigt at kende til hinanden ønsker og interesser, når det kommer til intimiteten. Men det er dog først og fremmest vigtigt, at du selv er afklaret med, hvad du tænder på, så du kan fortælle din partner om dine ønsker. Begge parter skal gerne kunne få deres lyster opfyldt i et succesfuldt parforhold. Men bare rolig: Det er helt normalt ikke at være helt afklaret med, hvad man selv tænder på – og derfor er det en god idé at udforske sin seksualitet.

Lær af andre

Der findes utallige lege, udstyr og emner, når det kommer til seksualitet, så det kan nemt være uoverskueligt at finde ud af, hvordan man kommer i gang med at udforske. Her er det praktisk at tage ved lære af andre. Her kan Escort guide være en mulig kilde til information om diverse seksuelle interesser. Du kan også gøre det ved enten at læse erotisk litteratur eller se erotiske film, eller hvis du selv har mod på det – og din partner er afklaret med det – kan du selv kaste dig ud i praksis. Det er ofte her, at man rigtig finder ud af, om man selv tænder på det.

Snak med din partner om dine fantasier

Når du skal udforske din egen seksualitet kan du også sagtens gøre det med din partner. Måske ved han eller hun selv, hvad de tænder på, og det kan derfor være et godt udgangspunkt at starte ved. Det kan også være, at du selv har tænkt på noget, som du gerne vil prøve, og her er det også vigtigt, at din partner er indforstået med det – især hvis det inkluderer dem eller en helt tredje person. Det er dog vigtigt, at I begge to er åbne og ærlige over for hinanden, for et godt forhold er bygget op om tryghed og tillid til hinanden.

Bliv enige om, hvordan I udforsker

Det absolut vigtigste, når du udforsker din seksualitet med en anden, er, at alle parter er indforstået med, hvordan I gør. På den måde er I sikre på ikke at overskride hinandens grænser, hvis I har talt åbent om, hvor langt I hver især er villige til at gå. Det kan være, at du har fundet noget, som du tænder på, der ikke kun være mere fjernt fra din partner, og så er det vigtigt at blive enige om, hvordan du eventuelt kunne få lov til at udforske denne del. Det er vigtigt, at man i et parforhold ikke holder hinanden nede, også når det kommer til seksualitet – så længe det er lovligt.

admin