Den definitive guide til Jordan 1’erne

Den definitive guide til Jordan 1’erne

Jordan 1 er en af de mest populære basketball-silhuetter nogensinde. Den er også en af de sværeste at finde i lagerstørrelser. I dag vil vi diskutere Jordan 1’s historie og hjælpe dig med at finde din størrelse. Lad os begynde.

Jordan 1: En kort historie

Jordan 1 blev designet af Peter Moore og Bill Cherman. Skoen blev designet til at matche Chicago Bulls’ farver rød, sort og hvid. Michael Jordan spillede i skoen under sin første pensionering i 1993. Skoen anses for at være en af de mest ikoniske sko nogensinde, fordi den har et meget simpelt design med et monokromatisk farveskema. Skoens design hjalp også til at gøre den populær blandt ikke-basketballspillere, da folk blev tiltrukket af dens enkelhed.

Hvor kan man finde Jordan 1s

En af de nemmeste måder at finde Jordan 1’er på er online. Der er masser af websteder, der tilbyder nye og brugte par. Du skal blot skrive “Jordan 1s” på Google eller din foretrukne søgemaskine, og du vil finde snesevis af websteder, der sælger dem. Du kan også købe dem hos Nike, Foot Locker, Finish Line, Nordstrom og andre forhandlere.

De bedste steder at købe Jordan 1s

Der er mange forskellige steder at købe Jordan 1’ere. Nogle af de mest populære steder at købe dem er eBay, Nike.com og FinishLine.com. eBay er et af de bedste steder at finde sjældne par, som du ikke kan finde andre steder, men det betyder også, at der vil være flere forfalskninger og svindelnumre, når du køber fra dette websted på grund af den manglende regulering.  Nike.com er et af de nemmeste websteder at navigere på, da de har alle deres Jordan 1’ere på en liste med deres udgivelsesdatoer og priser; men hvis du ønsker en anden størrelse end den, der er tilgængelig på Nike.com, vil du ikke kunne købe dem herfra, da de ikke tilbyder andre størrelser end dem, der er opført på webstedet.  FinishLine har et stort udvalg af Jordan 1’er til mænd, kvinder og børn, selv om de ikke tilbyder nogen svært tilgængelige eller eksklusive Jordans eller størrelser via deres hjemmeside. Den bedste måde at få din perfekte størrelse på (medmindre du handler på eBay) er at gå ind i din lokale FinishLine-butik!

Den endelige guide til køb af Jordan 1’ere

Jordan 1’er er en af de mest populære og eftertragtede sneakers nogensinde. Denne sko var på MJ’s fødder under hans mesterskabssæson med Chicago Bulls i 1988. Selv om den har eksisteret i over 30 år, er denne silhuet stadig en varm vare. Grunden til, at Jordan 1’ere er så svære at finde? Tja, de blev aldrig lavet i massevis. Og på grund af deres popularitet blev de straks udsolgt, når de blev udgivet. Der er for eksempel rapporter om, at Nike kun lavede 4.000 par af denne sko i den originale “Bred”-farve og yderligere 4.000 i “Royal”-farve.

admin