De smukkeste William Morris plakater til stuen

De smukkeste William Morris plakater til stuen

William Morris er kunstneren bag motiverne på en masse populære kunstplakater, som findes i mange danske hjem. Motiverne er genoptryk af motiver, som William Morris lavede i sin levetid. Og de var oprindelig ikke lavet til at være malerier eller plakater. William Morris var en engelsk designer, som levede indtil 1896. Morris var kendt for sine tekstildesigns og wallpapers. Han var en anerkendt kunstner og en dygtig håndværker i sit felt. Faktisk var han én af grundlæggerne bag Arts and Crafts bevægelsen, som var en designretning, der ville genrejse og genskabe de æstetiske kvaliteter i kunsthåndværket. 

William Morris kendte værker som kunstplakater

Mange af William Morris’s tekstil kunstværker og andre håndværksmæssige kunstværker er senere blevet til populære kunstplakater. Blandt de smukkeste og mest populære finder du værkerne Willow Leaves and Willow Bough, som oprindelig er designet til tapetdesign. Nu lever de smukke designs videre som skulle plakater. 

Fruit Pattern eller Fruit or Pomegranate er et andet populært plakatdesign. Designet findes i flere farver, men alle med de fine grønne blade og farverige frugter, som gør plakaten perfekt til mange hjem. 

Af andre fine designs kan nævnes: Strawberry Thief og Blue Marigold, som er værd at tjekke ud. 

William Morris plakater til stuen

De fleste William Morris plakater fås i mange forskellige størrelser, så der findes helt sikkert en størrelse som passer til netop din stue. Med Morris’s plakater kan du give rolige mønstre, farve og liv til din stue og skabe et personligt udtryk. Det er nok derfor William Morris’s plakater er så populære. De er æstetisk smukke, men samtidig tidsløse, som gør det til et sikkert valg til stuen. 

Med det tidsløse design som William Morris repræsenterer, så er det vigtigt at vælge den helt rigtige ramme. Morris repræsenterer som nævnt Arts and Crafts bevægelsen, som handler om håndværk og æstetik. Vælg en ramme, som passer dertil. F.eks. ægte egetræsrammer, som repræsenterer den samme naturlige, tidsløse og æstetiske udtryk. 

Du kan finde William Morris plakater mange steder, men vi anbefaler Poster Society. En dansk plakatwebshop med gode anmeldelser, hurtig levering og gratis fragt. Og selvfølgelig et stort udvalg af William Morris plakater.

admin