Alternativ løsning til Vægttab

Alternativ løsning til Vægttab

I 2020 var første år, hvor over halvdelen af den danske befolkning overvægtig, og andelen stiger hvert år. Definitionen på overvægt er, at man har en BMI (Body Mass Index) på over 25. og ved en bni over 30 er man svær overvægtig. En alternativ løsning vil vi her se nærmere på.

 

Hvorfor kan fedme være farligt?

Hvis man har meget mavefedt, har man en øget risiko for diabetes og er i en stor risikogruppe, for at få hjerte-karsygdomme og en lag række andre livsstilssygdomme så som højt blodtryk, galdesten, for højt kolesterol men også depression kan være udløst af fedme. 

 

Hvad er årsagen?

En af årsagerne er, at vi bevæger os mindre i dagligdagen, og mange har stilsiddende jobs samt motion fylder atter mindre og mindre. Også den store mængde af fed mad, bliver mere hyppig og dermed øges naturligvis fedtprocenten. Over 95% af tilfældene af overspisning skyldes usund livsstil. 

 

Få hjælp med hypnose

Hypnoterapi Vejle, kan være en særdeles god behandling af overspisning, da klienterne får en helt anden mæthedsfornemmelse, hvilket gør, at man ikke er i stand til overspisning. Der vil også ved hypnosen, kunne sættes en barriere ind, der gør, at man frastødes forskellige mad og drikkevarer. J-hypnose.dk behandler med formen, der hedder “gastric-band hypnose” og kan være løsningen på “gastric by-pass” men uden de bivirkninger denne operation medfører af bl.a manglende optagelse af vitale mineraler og vitaminer. Mange klienter har oplevet øget selvværd, massive vægttab og generelt bedre humør og lyst. Hypnosen foregår i Vejle og der bliver lavet en individuel behandlingsplan, hvor der både bliver målt BMI, fedtprocent og muskelmasse. Behandling med Gastric-band forløber typisk over to måneder, med intensiv behandling. Hvis ikke man føler, at man er i målgruppen for gastric-band, behandles der også med hypnose, hvor man ændre lysten til kager, chokolade, sodavand og andre usunde madvare. Man kan også få øget lyst til motivation, bevægelse og motion.

admin